Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Εύκολα ο ΑΣ Τήλος, 5 – 2 τη Δόξα Ψίνθου

Εύκολα ο ΑΣ Τήλος, 5 – 2 τη Δόξα Ψίνθου

0
Dodekanisos

Με δέκα παίκτες “κατέβηκε” η Δόξα Ψίνθου

Εύκολη νίκη όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα σημείωσε ο ΑΣ Τήλος ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με 5 – 2 της Δόξας Ψίνθου σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος).

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να συμπληρώσουν ενδεκάδα και “κατέβηκαν” μόλις με δέκα παίκτες όλους και όλους να αγωνιστούν. Παρόλα αυτά, στο πρώτο ημίχρονο έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ. Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο επέβαλλαν τον ρυθμό τους με αποτέλεσμα να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Στο 32′ ο Λαουδίκος με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε έγινε το 0 – 1. Στο 36′ ο Koci με μακρινό σουτ κατάφερε να κάνει το 1 – 1. Στο 52′ ο ίδιος παίκτης με νέο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2 – 1. Μετά από δυο λεπτά (στο 54′) μετά από κάθετη πάσα του Κυριάκου Σακελλάρη, ο Μόσχου από θέση τετ α τετ με πλασέ έκανε το 3 – 1. Στο 58′ ο Λυριστής με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 3 – 2. Στο 78′ όμως ο Ρούκο με μακρινό σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε και πάλι κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 4 -2. Στο 89′ ο νεαρός Τσιβερδής μετά από αντεπίθεση, πήρε τη μπάλα, προχώρησε και με πλασέ έκανε το 5 – 2. Σημειώνεται ότι ο νεαρός είναι μόνο 15.5 χρονών και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που σημείωσε.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσέτσος (Στεφανάκης, Ροδίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Koci (80′ Λεβτσένκο), Σακελλάρης Κυριάκος, Οίκουτας, Χριστοφής (83′ Τσιβερδής), Φιλακούρης (68′ Ρούκο), Σακελλάρης Ηρακλής (75′ λ.τ. Χαραλαμπάκης), Μόσχου, Agolli, Οικονόμου
ΔΟΞΑ ΨΙΘΝΘΟΥ: Ευθυμίου. Ορφανός Χρήστος, Πετράς, Τσοπάνογλου, Τσούλος Μ., Κωστομοίρης, Συμιακός, Λυριστής, Λαουδίκος, Μπατέστας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments