Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Τι έγινε τελικά στην Πυλώνα;

Τι έγινε τελικά στην Πυλώνα;

0
Dodekanisos

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ομάδα του Δωριέα σχετικά με τα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Θύελλα Πυλώνας ο διαιτητής Νίκος Διακοφιλιππής. Και αυτό διότι οι “κιτινόμαυροι” έχουν την άποψη ότι τα γεγονότα δεν παρουσιάζονται όπως έγιναν και για τον λόγο αυτό άλλωστε μετά τον αγώνα ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Βογιατζόλου έκανε μια άκρως λακωνικά δήλωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δωριέας κάνει λόγο για είσοδο θεατών στον αγωνιστικό χώρο κάτι που δεν αναγράφεται στο φύλλο ενώ ο διαιτητής ήταν παρών και έβλεπε (μετά το σφύριγμα της λήξης και ενώ άπαντες πήγαιναν προς τα αποδυτήρια). Επίσης ένα περιπολικό της αστυνομίας κατέφθασε, κάτι που επίσης δεν αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

Ο ίδιος κάνει αναφορά για ένα περιστατικό μεταξύ δυο ποδοσφαιριστών, κάτι όμως που σύμφωνα με τις πληροφορίες επίσης αμφισβητείται από τους φιλοξενούμενους για το κατά πόσο έγινε έτσι όπως περιγράφετε.

Για μια ακόμα φορά, αλλιώς παρουσιάζονται ορισμένα πράγματα στο φύλλο αγώνα και εντελώς διαφορετικά καταγγέλλονται από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Είναι κάτι το οποίο έχουμε δει πάμπολες φορές στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας με αποτέλεσμα και ο κόσμος να μπερδεύεται. Ποιός έχει δίκιο άραγε; Γιατί υπάρχει αυτή η διχογνωμία και η απόκλιση στην περιγραφή των γεγονότων; Είναι ορισμένα ερωτήματα που οπωσδήποτε θα πρέπει να προβληματίσουν και τα αρμόδια όργανα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments