Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολα ο Άρης μέσα στ’ Αφάντου

Εύκολα ο Άρης μέσα στ’ Αφάντου

0
Dodekanisos

Εύκολο πέρασμα από το γήπεδο Αφάντου έκανε ο ΑΕΡΑ ο οποίος επικράτησε του τοπικού ΑΕΡΑ με 4 – 1 και πρόσθεσε τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηλιόντα. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Φιλιππάκο στη μεγάλη περιοχή ( 0 – 1). Μάλιστα λίγο αργότερα, οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα όταν μετά από σουτ που έκανε ο Παπαοικονόμου, ο Πιτσουρδάκης απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος και ο Χατζηλιόντας και πάλι που πήρε το …ριμπάουντ με σουτ έκανε το 0 – 2. Στο 22’ ο Γαϊτάνος με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 1 – 2 και στο 70’ ο Κρεκούκιας από κοντά με σουτ έκανε το 1 – 3 και λίγο πριν από το τέλος ο ίδιος παίκτης με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1- 4.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Καλκαβούρας, Καραγιάννης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕΡΑ: Τζήμας, Στελλάς, Πιτσουρδάκης, Ροκάϊ, Αμπαζάϊ (81’ Κωνσταντινίδης), Ποζατζίδης (49’ Μπεγκελτζής), Γαϊτάνος, Φιλιππάκος (68’ Ζάχαρης), Στεφανής, Μαθιός, Χατζηβαλσάμης (57΄ Γιαννακάκης)
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Δημουλάς, Δανάς, Μαγιόγλου, Πομπού, Δημητριάδης (77’ Θεοδωρή), Κρεκούκιας (89’ Μουστάκας), Γιακουμάκης (62΄ Καλοπήτας), Μάλλιος (83’ Μπαρμπαντώνης), Χατζηλιόντας, Παπαοικονόμου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments