Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Διαγόρας Βατίου έβαλε για τα καλά φωτιά!

Ο Διαγόρας Βατίου έβαλε για τα καλά φωτιά!

0
Dodekanisos

Φωτιά στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και στη μάχη της παραμονής έβαλε ο Διαγόρας Βατίου ο ποίος έκανε τεράστιο «διπλό» μέσα στο Παραδείσι κερδίζοντας τον τοπικό Κλεάνθη με 2 – 0 σε μια πολύ κρίσιμη αγωνιστική. Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα της νότιας Ρόδου «έπιασε» τον Διγενή στους 17 βαθμούς (η ομάδα του Κοσκινού έχει παιχνίδι λιγότερο πάντως) και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι τα πάντα γίνονται.
Το «διπλό» αυτό προφανέστατα ανεβάζει και άλλο το βαθμολογικό όριο της παραμονής ενώ παρασέρνει σε πολλές δυσκολίες και τον Κλεάνθη που πλέον έχει πολύ άγχος αλλά και την ΑΕ Κω η οποία μαθηματικά επίσης δεν μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια.
Η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη στήθηκε πολύ έξυπνα στον αγωνιστικό χώρο και αφού έδωσε χώρο στον αντίπαλο και έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την εστία της προσπάθησε να «χτυπήσει» στις κόντρα επιθέσεις με τις οποίες δημιούργησε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Κλεάνθη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης είχαν πάρα πολύ άγχος και αυτό είναι κάτι που φάνηκε πάρα πολύ εντός αγωνιστικού χώρου. Αντίθετα, ο Διαγόρας Βατίου που είναι περισσότερο συνηθισμένος να παίζει με την …πλάτη στον τοίχο, διαχειρίστηκε καλύτερα το άγχος, έβαλε τη μπάλα κάτω και «χτύπησε» σε καίρια σημεία τους γηπεδούχους.
Το 0 – 1 έκανε ο Ζερβός στο 30’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ ενώ στις καθυστερήσεις και μετά από αντεπίθεση, ο Πουλάϊ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2 και χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Κόττορος, Ναζιρόπουλος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαμολαδάς, Μπερετούλης (74′ Γιαννίκος), Μπαούρης (32′ λ.τ. Παπακωνσταντίνου), Ευγενικός, Κορκίδας, Χαριτάκης, Πελέκης, Κόκας, Ατσίδης, Κρομμύδας (86′ Αρίδης), Χατζηκυριάκος (66′ Καβουκλής)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Καραγιάννης (94′ Κωστάκης), Αδάμος, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Λαζίδης, Κατσαρής, Πουλάϊ (93′ Πόλο) Καλημέρης (91′ Παπουρδάνος), Πλαγγέντης (58′ Ζωάννου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments