Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Χορταστικό μενού στη Σάλακο

Χορταστικό μενού στη Σάλακο

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ όμορφο από ποιοτικής άποψης παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Σαλάκου, η τοπική Ασπίδα και ο Ακουσίλαος Φανών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3 – 3. Οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους στο πρώτο μισάωρο διάστημα στο οποίο πέτυχαν δυο τέρματα. Στο 16′ με τον Ζότα ( 0 – 1) και στο 20′ με τον Κοκκάρη ( 0 – 2). Από εκεί και πέρα, η Ασπίδα ανέβασε στροφές και στο 33′ έφθασε στο γκολ (1 – 2) μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραφτόπουλου. Μάλιστα στο 38′, οι γηπεδούχοι έφθασαν στο 2 – 2 και πάλι με τον Ραφτόπουλο ο οποίος έκανε ένα πολύ ωραίο πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι πιο δυνατά και στο 65′ ο Σαράντης έκανε το 2 – 3 η Ασπίδα δεν το έβαλε κάτω και στο 76′ ο Ραφτόπουλος με νέο πέναλτι (χέρι Χριστοδούλου) διαμόρφωσε το τελικό 3 – 3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Σαρρής, Λυριστής) ο οποίος απέβαλλε στο 40′ τον Κεβάνι για αντικανονικό μαρκάρισμα και τον Χριστοδούλου στη φάση του πέναλτι στο 75′ με τον ίδιο τρόπο για χέρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΠΙΔΑ: Στεργιανάκης, Αφεντούλης (46′ Τεχνίτης), Π. Κεβάνι, Κυπραίος, Συράκος, Καλογερόπουλος, Α. Κεβάνι, Παπαστεργής, Κοντουδιός (72′ λ.τ. Τσιμπιδάκης), Ραφτόπουλος, Καϊμαξής
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Καρανικόλας, Κοκκάρης, Σ. Σαράντης, Χριστοδούλου, Αρφαράς, Τζαβάρας, Σαράνης, Ατσίδης, Πανταζόπουλος (85′ Μαργαρίτης), Ζότα, Σάββας (55′ Κουτσουμπάρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments