Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Έβγαλε ψυχή αλλά λύγισε στα πέναλτι ο Διαγόρας!

Έβγαλε ψυχή αλλά λύγισε στα πέναλτι ο Διαγόρας!

0
Dodekanisos

Ο Διαγόρας Ρόδου υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό με φόντο ένα εισιτήριο για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι με την ομάδα του Αγρινίου να επικρατεί με (3-4) και ήρωας της να είναι ο τερματοφύλακας της Αντώνης Στεργιάκης που απέκρουσε 2 εκτελέσεις. Στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι έληξε 1-1 με σκόρερ τον Βοϊλη για τους γηπεδούχους και τον Μανία να μειώνει με πέναλτι για τον Γηραιό.

1ο ημίχρονο

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο με τον Διαγόρα να προσπαθεί να βρει χώρους και τον Παναιτωλικό μετά το 20λεπτό να θέλει να ανεβάσει τις γραμμές του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Torrejon έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Βοϊλης μέσα από την μικρή περιοχή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.

Στο 30’ o Stajic ανέτρεψε στην περιοχή τον Adeshina με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανιάς στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο 41′ ο Διαγόρας σκόραρε εκ νέου έπειτα από κοντινή κεφαλιά του Λεσάι, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

2ο ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έψαχναν το γκολ, ο Παναιτωλικός με αντεπιθέσεις προσπαθούσε να βγει μπροστά.

Στο 73′ το σουτ του Ντουάρτε κατέληξε στην αγκαλιά του Αυγερινού.

Στην παράταση του 1ο ημιχρόνου τα ηνία του αγώνα πήραν οι φιλοξενούμενοι. Τα σουτ των Ντουάρτε Μπ, Χατζηθεοδωρίδη και του Mladen βρήκαν σε ετοιμότητα τον Αυγερινό. Το σκηνικό δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται 1-1 και να οδηγείται στα πέναλτι.

Διαδικασία πέναλτι

Μάλντεν (Παναιτωλικός) 0-1

Μανιάς (Διαγόρας) απόκρουση Στεργιάκη

Μπαλντασαρά (Παναιτωλικός) άουτ

Μανωλάκης (Διαγόρας) 1-1

Λιάβας (Παναιτωλικός) 1-2

Πάρντο (Διαγόρας) 2-2

Χατζηθεοδωρίδης (Παναιτωλικός) 2-3

Μασούρας (Διαγόρας) άουτ

Πέρεθ (Παναιτωλικός) απόκρουση Αυγερινού

Τσιαντούλας (Διαγόρας) 3-3

Μπουζούκης (Παναιτωλικός) απόκρουση Αυγερινού

Φέκας (Διαγόρας) άουτ

Ντουάρτε (Παναιτωλικός) 3-4

Νικολής (Διαγόρας) απόκρουσε ο Στεργιάκης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αυγερινός, Arias (35’ λ.τ. Νικόλης), Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλας, Μασούρας, Τσιαντούλας, Lukic (72’ Φέκκας), Adeshina Γκάτα (106′ Μουντές), Λεσάϊ (83’ Πάρντο), Μανιάς
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιάννης Πετράκης: Στεργιάκης, Λιάβας, Duarte Br., Mladen, Stajic, Torrejon (77’ Χατζηθεοδωρίδης), Baldassarra, Ξενιτίδης (60’ Πέρεζ), Juanpi (68’ Μπουζούκης), Duarte Fr. (77’ Νικολάου), Βοϊλης

Διαιτησία : Κάτοικος Κ., Νιδριώτης Μ., Χριστοδούλου Γ.

Θυμίζουμε πως στη φάση των “16” τα ζευγάρια (θα προκύψουν από κλήρωση) θα αναμετρηθούν σε διπλά ματς, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται 31/10 – 2/11 και τις ρεβάνς 5-7/12. Στον 6ο γύρο που ακολουθεί θα μπουν στο θεσμό οι ομάδες του Big 5.

Οι 14 ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στους «16»:

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Κηφισιά, Πανσερραϊκός, Βόλος, Athens Kallithea FC, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Παναιτωλικός

Τα παιχνίδια που εκκρεμούν:

Ατρόμητος – Γιούχτας ή Εθνικός

Λαμία – Λεβαδειακός ή Αιολικός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments