Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο Ψυχωμένος ΑΟ Πυλίου πήρε μια σπουδαία νίκη!

Ο Ψυχωμένος ΑΟ Πυλίου πήρε μια σπουδαία νίκη!

0
Dodekanisos

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής για την Γ’ Εθνική και τον 3ο όμιλο ο ΑΟ Πυλίου υποδέχθηκε την Εράνη Φιλιατρών. Επικράτησε με 2-1 αν και από το 55′ η ομάδα της Κω αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές. Επέβαλλε τον ρυθμό της και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη. Ενώ το ερχόμενο Σάββατο (14/10) υποδέχεται την Ρόδο στο 1ο ντέρμπι της χρονιάς για τα Δωδεκάνησα.

1ο ημίχρονο

Με το δεξί ξεκίνησε ο ΑΟ Πυλίου το παιχνίδι. Στο 7′ λεπτό ο Χιντζίδης εκτέλεσε το κόρνερ ο Χατζηβασίλης πήρε την κεφαλιά στην κάρδια της άμυνα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το ίδιο σκηνικό 2′ λεπτά αργότερα αλλά αυτή την φορά η κατάληξη της μπάλας ήταν το οριζόντιο δοκάρι του Σαββίδη.

Στο 19′ ο Δημητρίου έβγαλε μια κάθετη πάσα προς τον Ηλιόπουλο, απέφυγε τους αμυντικούς που είχε στην πλάτη του και ισοφάρισε το σκορ του αγώνα. Στην 1η ευκαιρία που είχαν οι γηπεδούχοι!

2ο ημίχρονο

Στο 55′ ο Πολύζος είδε την 2η κίτρινη (κόκκινη) του κ. Κατσίνη για διαμαρτυρία, και άφησε τους γηπεδούχους με 10 ποδοσφαιριστές.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ΑΟ Πυλίου κέρδισε ένα φάουλ λίγα μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή. Ο Λαλκοβίτς ανέλαβε την εκτέλεση και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σαββίδη.

Εκ τότε ο ρυθμός έπεσε και οι αντοχές των δυο ομάδων μειώνονταν, αλλά η ομάδα του Χατζησεβαστού είχε καθαρό μυαλό και διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά και πήρε την νίκη με 2-1 αν και αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές!

ΑΟ Πυλίου : Χατζησεβαστός Στέφανος : Καλαντζής, Χιντζίδης, Πολύζος, Μούλας, Κότζας, Βουκομάνοβιτς (67′ Αλομπισάτ, 94′ Στάκκος), Λαλκοβίτς, Δρόσος (67′ Μπριλάκης), Τσιτσεκίδης (87′ Λαντζιος), Χατζηβασίλης, Σχουλής (46′ Χατζηνικολάου)

Εράνη Φιλιατρών : Λυμπερόπουλος Κώστας : Σαββίδης, Καπλάνης (λτ 88′ Φλαριώτης), Μπινιώρης, Μπουρδέκας (79′ Γκελγκέρια), Σάμπσον, Αναστασόπουλος, Μπάρκας, Δημητρίου (66′ Κόλιας), Ηλιόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Στραβάκος (46′ Γκεβόρι)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατσίνης με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο και Τζέλο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments