Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έβγαλε ψυχή ο Κλεάνθης! (pics)

Έβγαλε ψυχή ο Κλεάνθης! (pics)

0
DSC09912
Dodekanisos

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, Κλέανθης και Ιάλυσος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκόρ 2-2. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ιάλυσο να έχει τα ηνία, όμως για κακή του τύχη πάντα έβρισκε απέναντι του την πολύ στημένη άμυνα των «ροσσονέροι». Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με κύριους εκφραστές τους Λυριστή και Γκινή από πλευράς Κλεάνθη και Γιαννόπουλο Ρεικλέιτη να είναι αυτοί που ξεχώρισαν από τους «ερυθροκίτρινους». Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με σκορ 0-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47’ ο Μαριάς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους έπειτα από την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Κώστα Πελέκη, για να έρθει στο 49’ η ισοφάρηση των τοξοβόλων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρεκλείτη. Ο Κλεάνθης δεν το έβαλε κάτω με αποτέλεσμα να πάρει ξανά «κεφάλι» το σκορ στο 57’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Φανούρη Γκινή. Στο 85’ μετά από κόρνερ του Ρεκλείτη ο Φυλακούρης σηκώθηκε ψηλότερα όλων και με κεφελιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Πατσιόπουλος με βοηθούς τους (Στεφανάκη και Πλάτση).
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Σιέχ, Γιατσιάτσιος, Καρίκης, Μαριάς, Πελέκης, Σκόρπος, Ποζατζίδης, Πλύγκος, Λυριστής, και Γκινής. (Έπαιξαν και οι Ζώης, Σορωνιάτης, Αλεξανδρίδης, Φωτεινής, Φουζάτζια, Γιαννίκος, Θάνος και Τζαβάρας).
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Παφιάκης, Κοκκίνης, Παπακωσταντίνου, Φυλακούρης, Αρχοντούλης, Σταυλάς, Ρεκλείτης, Σπάρταλης, Γιαννόπουλος και Παυλίδης. (Έπαιξαν και οι Χατζηκοσμάς, Καρπαθάκης, Χατζηφούντας, Διακουράκης, Κρεκούκιας και Γούλας).

Αλέξανδρος Σιδερής

 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/a_katigoria/filika/kleanthis_ialisos] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments