Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έβγαλαν “Χ”ρήσιμα συμπεράσματα

Έβγαλαν “Χ”ρήσιμα συμπεράσματα

0
Dodekanisos

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Ηρακλή Μαριτσών που διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι.

Οι ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ενώ οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων ήταν καλύτερος δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ των Μαριτσενών. Στο 32΄ μάλιστα ευτύχησε να ανοίξει και το σκορ, με τον Παλάζη, ο οποίος από θέση τετ α τετ έκανε το 1-0. Λίγο πριν το φινάλε της ανάπαυλας (40΄) και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ηρακλής έφτασε στην ισοφάριση με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κούρου από μακρινή απόσταση.

Στο δεύτερο μέρος οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τους «πράσινους» να παίρνουν τα ηνία του αγώνα και να απειλούν περισσότερες φορές την αντίπαλη εστία. Ορισμένα μακρινά σουτ των Λυριστή Θ. και Μπιλιά δεν βρήκαν στόχο με αποτέλεσμα το σκορ να μην διαφοροποιηθεί μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης (Μπέκας, Δημητριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Νικολός Φυλακούρης, Σαχίνης, Κυρίτσης, Φλεβάρης, Κιόττου, Σαββούλης Τ., Παλάζης, Μαθιός, Γιορδαμνής. Έπαιξαν και οι Σπαχιού, Γίδαρης, Μιχαλάς, Μαραγκάκης, Διακοπαρασκευάς, Καματερός, Χατζηνικόλας, Σαββούλης Α., Καντιμοίρης και Μίσκου.

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Χειμωνέττος, Λολάκης Σπ., Φελεσάκης, Γιαννακόπουλος, Μπάρτζος, Μπιλιάς, Βασοιλώττος Χ., Τσαλώλης, Κούρος, Παπακωνσταντής, Λυριστής Μ. Έπαιξαν και οι Σκυλλάς, Σαββιδάκης, Λολάκης Θ., Πιστόλας, Σιαμαντούρας, Αναγνώστου και Λυριστής Θ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments