Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ευχάριστο απόγευμα για τον Κλεάνθη

Ευχάριστο απόγευμα για τον Κλεάνθη

0
kleanthis endekada
Dodekanisos

Ένα περίπου ημίχρονο κατάφερε να αντισταθεί ο Αστέρας Μασσάρων στο Παραδείσι. Μόλις δέχθηκε το γκολ στο 43’ από τον Κλεάνθη δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο. Στην επανάληψη, το τέρμα αυτό βοήθησε και ψυχολογικά τους γηπεδούχους οι οποίοι απλούστεψαν κατά πολύ τα πράγματα. Ακόμα όμως και όσο το παιχνίδι ήταν στο 0 – 0, οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου είχαν την υπεροχή και δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Μια στο 16’ όταν ο Π. Σπάρταλης από το ύψος της μικρής περιοχής με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και μια στο 28΄όταν ο αδελφός του Μιχάλης με εξουδετερωμένη όλη την άμυνα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλά είδε τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι αυτή τη φορά.
Τα γκολ
Στο 43’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νικολού, ο Καρίκης με ωραία κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1 – 0.
Στο 61’ ο Fushxhia λίγο μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο έκανε το 2 – 0. Δυο λεπτά αργότερα (στο 63’), ο Π. Σπάρταλης με πανομοιότυπο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίτσης (Παναγιώτης Σάββενας, Σωτήρης Γεωργάς)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ζώης, Κρομμύδας, Σιέχ, Καρίκης, Παπαδημήτρης, Ισκάς (23’ λ.τ. Ατσικνούδας), Μ. Σπάρταλης (70’ Γρηγοριάδης), Π. Σπάρταλης, Νικολός, Γεωργίου, Σορωνιάτης (55’ Fushxhia)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Διάκουλας, Χατζημανώλης, Παπαδόπουλος, Κατσουρός, Διακοβασιλείου, Λαγοπάτης (55’ Κιλασίν), Λαουδίκος (64’ Παλογιάννης), Λούππος, Κότκα, Νικηταράς, Μίρτσεβ (74’ Φωτάρας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments