Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Ορφέας

Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Ορφέας

2
orfeas ethnikos
Dodekanisos

Την ευκαιρία να πάρει ένα πολύτιμο «τρίποντο» έχασε στις καθυστερήσεις του αγώνα της Αρχίπολης ο Ορφεάς! Ενώ είχε αγκαλιάσει σφιχτά τους τρεις βαθμούς καθώς ήταν μπροστά στο σκορ, λίγο πριν από το φινάλε δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Εθνικό φεύγοντας έτσι από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, οι «κόκκινοι» νιώθουν μεγάλη πικρία γιατί έφθασαν πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη. Από την άλλη πλευρά, ο Εθνικός μπορεί να αισθάνεται τυχερός διότι ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και τουλάχιστον δεν ηττήθηκε. Με την ισοπαλία αυτή διατήρησε την διαφορά των τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους ο οποίος έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς. Προσπάθησε να θωρακίσει την άμυνα του και να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις. Στο 68’ ο Κουλουριώτης με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1 – 0 αλλά στο 90’ ο Κουτσουμπάρης με κεφαλιά κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 1 – 1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μιχάλης Μάμμης (Πλακογιάννης, Μπερδεμπές). Στο 92’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουλουριώτης για μαρκάρισμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Ο. Μπεγκάσι, Πάλλας (80’Κουτσουμπάρης), Στ. Τσακίρης, Τσοπανάκης, Μπάρτζος, Διακίδης (25’ Γιαννακόπουλος), Ι. Μακαρούνας, Παπανθύμου (90’ Χατζηγεωργίου), Κουκουτσέλας, Ηλ. Μπαϊρακτάρης, Μ. Μπαϊρακτάρης
ΟΡΦΕΑΣ: Σκυλλάς, Ζωάννου, Αδάμος, Γιακιρτζής, Τόσκα, Αμπελάς, Κουλουριώτης, Κιάρρι, Ροδίτης, Τσαγγάρης (70’ Τσιμπούκας, 80’ Γκρέμσι), Νίκας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΟΛΗΣ
ΜΑΝΟΛΗΣ
11 years ago

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 8-1 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ?

orfeas
orfeas
11 years ago

σωπα ρε μπαρτσελονα,στο 92 εβαλες γκοαλ πανηγυρι πρεπει να στησετε στην αρχιπολη