Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ευχαριστήριο του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω

Ευχαριστήριο του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω

0
athlopaidies pagkorasides
Dodekanisos

Από τον Όμιλο Αθλοπαιδιών Κω, πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου:
«Το 10ο καλοκαιρινό καμπ του Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 2 Αυγούστου στη παραλία του Μύλου στη Λάμπη. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος και τα παιδιά που συμμετείχαν θα έκλεισαν το καμπ με μια μικρή εκδήλωση, που ήταν πολύ ευχάριστη δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να φύγουν με ευχάριστες αναμνήσεις για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Η δράση αυτή του συλλόγου είναι μια προσπάθεια που νομίζουμε πως είναι απαραίτητη στο χώρο του αθλητισμού, ο οποίος έχει ανάγκη από νέα παιδιά. Έχει ανάγκη από μικρούς αθλητές και αθλήτριες, που μέσα σε ένα άρτιο και επιστημονικά καταρτισμένο πρόγραμμα βρίσκουν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του αθλητισμού, να βελτιώσουν τις φυσικές και συναρμοστικές τους ικανότητες και να μάθουν βασικές δεξιότητες από τα πιο δημοφιλή σπορ.
Είναι μια προσπάθεια απαραίτητη σε όλους εμάς τους γονείς οι οποίοι δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που τα παιδιά μας θα αθλούνται ποιοτικά, θα διαπαιδαγωγούνται σωστά και θα διασκεδάζουν μέσα σε συνθήκες συντροφικότητας και ασφάλειας σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.
Στο φετινό καμπ συμμετείχαν 150 περίπου παιδιά, που το προηγούμενο διάστημα απασχολήθηκαν στις εγκαταστάσεις του μπιτς μπαρ Μύλος στη Λάμπη, βρίσκοντας διέξοδο σε αθλητικές δραστηριότητες στην παραλία.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που στήριξαν την προσπάθεια αυτή του συλλόγου και μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Θερμές ευχαριστίες και στον κύριο Ζαχαρία Παππούλη ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων που μας φιλοξένησαν, αλλά και στο προσωπικό του Μύλου για την άριστη συνεργασία και εξυπηρέτηση.
Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς του προγράμματος, Κουγιός ΑΕΒΕ για τα νερά, τον κύριο Αντώνη Περρή για τα παγωτά που προσέφερε στα παιδιά, καθώς και τους κυρίους Τσόχα και Κασσιώτη για το ρουχισμό του προγράμματος.
Ευχαριστούμε θερμά και τους κυρίους Ιωαννίδη Γιάννη από το Βήμα της Κω , Πίτση Γιώργο από την ηλεκτρονική εφημερίδα Giafka των σπορ για την προβολή του καμπ και τον κύριο Αρβανιτάκη Σταύρο.
Ενημερώνουμε τους γονείς πως οι χειμερινές δραστηριότητες του συλλόγου στο χώρο του ποδοσφαίρου και στο βόλεϊ θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο, με την έναρξη της σχολικής περιόδου.
Πληροφορίες για εγγραφές και προγράμματα στους υπεύθυνους των τμημάτων.
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ Κ.Φ.Α—ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΟΛΕΪ τηλ.: 6941664389
ΜΑΝΟΥΣΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ τηλ.: 6944917273»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments