Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έσωσε την παρτίδα στο τέλος ο Αστέρας

Έσωσε την παρτίδα στο τέλος ο Αστέρας

0
Dodekanisos

Έφθασε πολύ κοντά στο να πάρει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αλλά δεν τα κατάφερε. Ο λόγος για την ΑΕ Κατταβιάς, που τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, δέχθηκε γκολ από τον Αστέρα Παστίδας και έτσι η αναμέτρηση τελείωσε ισόπαλη με σκορ 1 – 1. Το παιχνίδι έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτερα” στο Κορακόνερο με τους “κιτρινόμαυρους” να “φωνάζουν” για μια φάση στο 78′ όπου πέτυχε γκολ με τον Διακάκη το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσαίντ μετά από υπόδειξη της αρμόδιας “βοηθού” κ. Φρατζοπούλου. Οι παίκτες της ΑΕ Κατταβιάς υποστηρίζουν ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Σε γενικές γραμμές, οι παίκτες του Μανώλη Φρατζή ήταν καλύτεροι στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου ο Αστέρας δεν μπόρεσε να βρει τον καλό τους ρυθμό. Στην επανάληψη όμως, οι Παστιδενοί ανέβηκαν, κέρδισαν ορισμένα μέτρα και έδειξαν πιο δραστήριοι αναζητώντας την ισοφάριση. Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Στο 27′ μετά από σέντρα στην περιοχή, ο Κούτσι με ωραία κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας έκανε το 1 – 0.
Στο 86′ με πανομοιότυπο τρόπο, ο Αποστολάτος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας (Φρατζοπούλου, Καλκαβούρας) ο οποίος στο 83′ απέβαλλε τον Κώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Τσουρούτης, Μαριεττάκης, Παγκράτης (71′ Κώτης), Δράμης, Σαλαμαστράκης, Παπασταμάτης, Κούτσι, Νασόπουλος, Στεργιόπουλος (84′ Κονόμι), Ζαγκότσης (43′ λ.τ. Διακάκης), Πάπα (78′ Κατσαρής)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Ροδανάκης, Καλαϊτζίδης, Γιαννακόπουλος, Αποστολάτος, Αυγενικού (80′ Κορκίδας), Μικκιού, Τσιμπισίδης, Πλαγγέντης (92′ Λεωνίδου), Λιαμής Μιχάλης (69′ Λιαμής Εμμανουήλ), Χατζηβαλσάμης, Πλουμένωφ (46′ Σιαναβέλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments