Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Τα παιδιά τίμησαν τη φανέλα τους”

“Τα παιδιά τίμησαν τη φανέλα τους”

0
Dodekanisos

Πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη με 3 – 0 ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Διγενή Κοσκινού, ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης. Ο ίδιος, κάνοντας δηλώσεις στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:

“Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Τίμησαν τη φανέλα που φοράνε. Παίζουμε για τον εαυτό μας, την ομάδα και τους φιλάθλους μας. Σκοπός μας είναι να μαζέψουμε τον κόσμο κοντά μας. Να έρθει να μας συμπαρασταθεί”.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνιση της ομάδας του, απάντησε ως εξής:
“Και στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει παίξαμε πολύ καλά. Μπορώ να πω όμως ότι η καλύτερη ήταν στην Κάρπαθο στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα. Πήγαμε πολύ καλά μέσα σε μια καυτή έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα”.

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν η ομάδα του έχει φέτος πολλές δυνατότητες τελικά, είπε:
“Δεν το ξέρω ακόμα. Αυτό θα το δείξει η συνέχεια και τα αποτελέσματα. Εμείς αυτό που κοιτάμε είναι να παίζουμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο και από αγώνα σε αγώνα να είμαστε καλύτεροι. Η ομάδα είναι καινούργια και έχει πολλά νέα παιδιά. Στην ενδεκάδα παίζουν πέντε παιδιά κάτω των 20 ετών και τελειώνουμε τον αγώνα με επτά παιδιά αυτής της ηλικίας. Σήμερα με τον Διγενή μάλιστα τελειώσαμε εννιά παιδιά κάτω των 20 ετών. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και λέει πολλά”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments