Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χαμογέλασε περισσότερο ο Άρης

Χαμογέλασε περισσότερο ο Άρης

0
Dodekanisos

Μετά από ένα παιχνίδι που είχε αρκετό πάθος και προσωπικές μονομαχίες, Ηρακλής Μαριτσών και Άρης Αρχαγγέλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0 – 0 στο γήπεδο του πρώτου. Είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους καθώς δεν ηττήθηκαν σε ένα ντέρμπι και στην έδρα μιας ομάδας που όλοι πιστεύουν ότι θα πρωταγωνιστήσει.

Βέβαια, οι παίκτες του Γιώργου Σάββενα αν ήταν κάπως πιο προσεκτικοί στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαν να είχαν φύγει με το “διπλό” από τα Μαριτσά. Και αυτό διότι έχασαν στο διάστημα αυτό σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ηρακλής έδειξε πιο “ζωντανός” και έδειξε να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα.

Οι δυο ομάδες είχαν από δυο δοκάρια. Ο Ευγενικός δυνατό σουτ στο 60′ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει με δύναμη στο οριζόντιο ενώ την ίδια τύχη είχε προσπάθεια του Χατζηκοσμά στο 70′ σε μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Κώστα Πάττα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τάσος Γιαννουκάς (Κοκμοτός, Κόττορος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Κρητικός, Ανδρεόπουλος, Μπαούρης, Μ. Βασιλώττος, Αξιώτης, Χατζηκοσμάς, Μαθιός, Λερογιάννης (85′ Ε. Βασιλώττος), Λολάκης (72′ Κούρος), Γεωργαλλής
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Καλοπήτας, Μαγιόγλου, Πομπού (45′ Ευαγγελίδης), Κοντόγιαννος, Μάλλιος, Αμανατίδης, Ευγενικός, Χατζηλιόντας (80′ Λαμπριανός), Γαϊτάνος (88′ Γιακουμάκης), Δημητριάδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments