Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αρέσει ο νεανικός Απόλλωνας

Αρέσει ο νεανικός Απόλλωνας

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα από τον Διγενή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, ο Απόλλωνας Καλυθιών επικράτησε με 3 – 0 στο γήπεδο του και πέτυχε έτσι τη δεύτερη φετινή του νίκη. Οι παίκτες του Παναγιώτη Ζούνη είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ το σημαντικό είναι ότι για μια ακόμα φορά, αρκετοί κάτω των 20 ετών χρησιμοποιήθηκαν και στην ενδεκάδα αλλά και σαν αλλαγή.

Το σκορ άνοιξε ο Μάριος Πλακίδας στο 16′ με πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή (1 – 0). Στο 48′ ο Αρφαράς με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 2 – 0 και στο 75′ ο Πέπα με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε από τον Γιουλβανίδη, διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.

Οι Καλυθενοί αφιέρωσαν τη νίκη στον Σπύρο Κόκκινο ο οποίος έχασε πριν μερικές ημέρες τον πατέρα του.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Τσιβίτης, Χατζηαλεξίου)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Διακουράκης (82′ Γιαννίκης), Στελλάς, Ο. Πέπα, Φυλακούρης, Σαββούλης, Ιντρίζι (70′ Μαγιόγλου), Θεοχαρόπουλος, Πλακίδας (73′ Γ. Πέπα), Παραστατίδης, Αρφαράς (80′ Καμπούρης)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Πατηνιώτης (62′ λ.τ. Κατσούλης), Σιέχ, Μαριάς, Γιουλβανίδης, Γιαννίκος, Χατζηνικόλας (67′ Σιαμαντούρας), Νταϊλάνι (82′ Δραμουντανής, Πατσιαούρας, Πάνο, Τζούρτζη (46′ Τριπολίτης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments