Αρχική Videos Έρευνα δείχνει ότι ο DeSantis έχει προβάδισμα έναντι του Trump

Έρευνα δείχνει ότι ο DeSantis έχει προβάδισμα έναντι του Trump

0

Προβάδισμα έναντι του Ντόναλντ Τραμπ ως υποψήφιος ενόψει των εκλογών του 2024 φαίνεται πως έχει ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις σύμφωνα με σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από το Ινστιτούτο Κυβερνητικών Μελετών του Μπέρκλεϋ (IGS) μεταξύ 14 και 20 Φεβρουαρίου.

Συμμετείχαν 1775 εγγεγραμμένοι Ρεμπουπλικανοί. Περίπου το 37% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα στηρίξει τον DeSantis, με τον Τραμπ να λαμβάνει το 29%. Οι άλλοι Ρεπουμπλικανοί υποψήφιοι, συμπεριλαμβανομένης της πρώην απεσταλμένης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι και του πρώην αντιπροέδρου Μάικ Πενς, θα μπορούσαν να υπολογίζουν στη στήριξη όχι περισσότερο από το 7% των ψηφοφόρων του Δημοκρατικού Κόμματος της Καλιφόρνια, ανέφερε η έρευνα. Ο κυβερνήτης της Φλόριντα αναμένεται να δώσει ομιλία στην Καλιφόρνια, στην Προεδρική Βιβλιοθήκη Reagan Library στις 5 Μαρτίου.

Οι Los Angeles Times ανέφεραν, επικαλούμενοι πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια του DeSantis, ότι ο πολιτικός πρόκειται να συναντηθεί με πλούσιους Ρεπουμπλικάνους δωρητές. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι προκριματικές εκλογές του GOP στην Καλιφόρνια που προγραμματίζονται για τον Μάρτιο του 2024 μπορεί να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στην απόφαση ποιος θα κερδίσει την υποψηφιότητα του κόμματος. Το Γκόλντεν Στέιτ αναμένεται να έχει τη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών του 2024 στο Μιλγουόκι, υποστηρίζει το άρθρο.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments