Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επτά στα επτά ο Ηρακλής!

Επτά στα επτά ο Ηρακλής!

0
Dodekanisos

Στον δρόμο των επιτυχιών παρέμεινε και ο Ηρακλής Μαριτσών ο οποίος επικράτησε εντός έδρας και της ΑΕ Κατταβιάς με 2 – 1. Η ομάδα το Κώστα Πάττα «μετράει» επτά συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το σερί του ξεκινάει από την 4η αγωνιστική όπου είχε επιβληθεί εκτός έδρας του Κλεόβουλου Λίνδου με 1 – 0. Από εκείνο το παιχνίδι και μετά έχει κάνει μόνο νίκες, στοιχείο που καταδεικνύει ότι έχει βρει τον ρυθμό της η ομάδα.
Εντούτοις στο σημερινό παιχνίδι και παρά το ότι ο Ηρακλής προηγήθηκε νωρίς με 2 – 0, συνάντησε τη σθεναρή αντίσταση των «κιτρινόμαυρων» οι οποίοι έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους Μαριτσενούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα πολύ δυνατά και με ένα ωραίο απευθείας φάουλ του Αξιώτη στο 7’ έκαναν το 1 – 0. Συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 21’ με μια εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Γεωργαλλή ο οποίος αφού ξέφυγε μέσα από δυο αντιπάλους με σουτ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» και έκανε το 2 – 0. Οι της ΑΕ Κατταβιάς από εκεί και πέρα δεν πτοήθηκαν και ανέβασαν στροφές ισορροπώντας το παιχνίδι. Ειδικά στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, μπορούμε να πούμε ότι έκαναν ένα από τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια. Μείωσαν το σκορ (2 – 1) με τον Ζαγκότση στο 62’ ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να είχαν φθάσει ακόμα και στην ισοφάριση.
Τελικά, ο Ηρακλής κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει το «τρίποντο» που ήταν και το ζητούμενο, μένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments