Επισκέψεις Αντιδημάρχου Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Με την λήξη της της παιδαγωγικής περιόδου και την έναρξη της νέας, ο Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Ιωάννης Κορωναίος, είχε συναντήσεις με το προσωπικό αλλά και τους γονείς των Παιδικών Δημοτικών Δομών Προσχολικής Αγωγής του δήμου, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους θέματα που σχετίζονται με την καλή κι ομαλή λειτουργία τους.

Ο Αντιδήμαρχος συνοδευόμενος από στελέχη της υπηρεσίας αλλά και τη Διευθύντρια κ. Σαρούκου Καλοτίνα επισκέφθηκε τους σταθμούς κι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ακούσει τα ζητήματα που απασχολούν εργαζόμενους αλλά και γονείς.

Με αφορμή την επικείμενη λήξη της παιδαγωγικής περιόδου έτους 2016-2017 και την έναρξη της νέας 2017-2018, ο Αντιδήμαρχος ευχαριστεί δημόσια όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Ρόδου για το παραχθέν έργο και την επίτευξη των παιδαγωγικών στόχων.

Τέλος ευχαριστεί δημόσια όλους τους εθελοντές και τις εταιρείες-χορηγούς που στάθηκαν αρωγοί στο έργο της Διεύθυνσης αλλά και τους γονείς που για άλλη μια χρονιά μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments