Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ο Μ. Μπαριανάκης κι η Λ. Κρεμαστινού σε Αφάντου και Αρχάγγελο για...

Ο Μ. Μπαριανάκης κι η Λ. Κρεμαστινού σε Αφάντου και Αρχάγγελο για θέματα πρασίνου

0
Dodekanisos

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ. Μιχάλης Μπαριανάκης μαζί με την αρμόδια Αντιδήμαρχο και υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου Ρόδου κ. Λίτσα Κρεμαστινού – Ροδίτη στα Δ.Δ. Αφάντου και Αρχαγγέλου.

Η επίσκεψη αφορούσε θέματα πρασίνου και καλλωπισμού των συγκεκριμένων Δ. Διαμερισμάτων στα πλαίσια της συνεργασίας του Περιφερειακού Φυτωρίου με τον Δήμο Ρόδου.

Στο Δ.Δ. διαμέρισμα Αφάντου συνεργασία είχαν με τον Τοπικό Πρόεδρο κ. Μανώλη Λόγγο και στο Δ.Δ. Αρχαγγέλου με τον αντίστοιχο κ. Αργύρη Αργυρό.
Και οι δύο Πρόεδροι παράθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θέματα πρασίνου και την ανάγκη συνεχούς καλλωπισμού των Διαμερισμάτων τους αφού και τα δύο είναι τουριστικές περιοχές.


Το Περιφερειακό Φυτώριο θα προσφέρει 500 Δενδρύλλια στο Δ.Δ. Αφάντου και 1000 δενδρύλλια αντίστοιχα στο Δ.Δ. Αρχαγγέλου τον προσεχή Σεπτέμβριο για τις φυτευτικές τους ανάγκες τόσο για το Αστικό όσο και για το Περιαστικό Πράσινο.

Στο τέλος ο Πρόεδρος του Φυτωρίου δεσμεύτηκε ότι το Φυτώριο θα είναι στην διάθεση τους.
Τέλος επισκέφτηκαν το Δ.Δ. Ψίνθου όπου οι Υπηρεσιακοί παράγοντες προέβησαν σε αυτοψία σε ασθενή φυτά όπου δόθηκαν οδηγίες για την ίαση τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments