Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Επίδειξη δύναμης στον Άγιο Ισίδωρο

Επίδειξη δύναμης στον Άγιο Ισίδωρο

0
kastro kipros
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα Κάστρο Κύπρος δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες από το να περάσει από τον Άγιο Ισίδωρο κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 3 – 0. Η καλή ημέρα από το πρωί φάνηκε για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ξεκίνησαν πιο δυνατά από τον αντίπαλο τους και έδειξαν τις προθέσεις τους δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Μόλις στο 5’ ο Χατζηκωνσταντής με δυνατό σουτ πέτυχε το 0 – 1 και στο 23’ ο Νίκας από κοντά με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ( 0 – 2).Ο Άγιος Ισίδωρος λίγο αργότερα κέρδισε πέναλτι αλλά ο Γεωργαλλής που το εκτέλεσε δεν μπόρεσε να βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι αφού ο Πεστλίκης έπεσε σωστά στη γωνιά του και απόκρουσε. Στο 65’ ο Νίκας με νέο πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή πέτυχε και τρίτο τέρμα (0 – 3) και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Π. Αναστασάς, Ρ. Μόσχου, Αντωνόπουλος, Δημητράκης, Ταμπουράς, Αναστασάς (46’ Στραβογιάννης), Πρέτσι (38’ Βάλας), Γεωργαλλής, Μαννής, Διακοπαρασκευάς (58’ Η. Μόσχου), Βονάκης
ΚΑΣΤΡΟ ΚΥΠΡΟΣ: Πεστλίκης, Βασιλείου, Μάχλης (53’ Κούρλιος), Παναγιώτου, Τσίρκος, Αλαφάκης, Ροδίτης (68’ Αγγελάκης), Τσακμακίδης, Νίκας, Κιάρρι, Χατζηκωνσταντής (73’ Καρτάλης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments