Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Ήμασταν τραγικοί αμυντικά!»

«Ήμασταν τραγικοί αμυντικά!»

0
mixos dilosis
Dodekanisos

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος αλλά και πολύ προβληματισμένος ήταν ο προπονητής του Ιάλυσου Πέτρος Μίχος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό όπου η ροδίτικη ομάδα γνώρισε πολύ βαριά ήττα με 4 – 0. Το μυαλό του αρχικά ήταν βέβαια στο περιστατικό- με τον Γιώργο Κοκκίνη (ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν από το πάνω του) αλλά μόλις πληροφορήθηκε ότι ο παίκτης είναι καλά στην υγεία του, ένιωσε μια ανακούφιση και μπόρεσε να αναφερθεί και στο παιχνίδι. Μιλώντας λοιπόν στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
«Ήταν μια κακή ήττα όχι μόνο για την έκταση στο σκορ αλλά και για τον τρόπο που προήλθε. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ένα καλό τριαντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο όπου παίξαμε όπως έπρεπε για μια ομάδα εκτός έδρας. Είχαμε οργανωμένες επιθέσεις με βάση τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει εμείς το σκορ. Ειδικά στην περίπτωση του Μαθιού, ήταν μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία. Από εκεί και πέρα, πάθαμε ένα πεντάλεπτο μπλακ άουτ που μας στοίχισε πάρα πολύ καθώς δεχθήκαμε δυο τέρματα. Στην επανάληψη, μέσα σε ένα εικοσάλεπτο δεχθήκαμε άλλα δυο τέρματα από τον ίδιο παίκτη που ήταν αμαρκάριστος. Ενώ το δυνατό μας σημείο ήταν η άμυνα, σήμερα στον τομέα αυτό ήμασταν τραγικοί. Ειλικρινά δεν θα με πείραζε τόσο πολύ αν δεχόμασταν γκολ από διαφορετικούς παίκτες γιατί αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα ενός καλού πλουραλισμού των αντιπάλων. Το γεγονός ότι μας τα έβαλε ένας παίκτης, για τον οποίο μάλιστα είχαμε επισημάνει πριν από το παιχνίδι ότι θα πρέπει να τον προσέξουμε, είναι σίγουρα προβληματικό. Είμαι εξαιρετικά στεναχωρημένος και προβληματισμένος γιατί έχουμε δεχθεί μαζεμένα γκολ σε δυο εκτός έδρας παιχνίδια».
Ο κ. Μίχος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ανεξάρτητα πάντως από τα προηγούμενα, θέλω να τονίσω ότι συνεχίζω να έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και φυσικά δεν ακυρώσω το τι έχουν πετύχει έως τώρα. Δεν τους αξίζει αυτή η ήττα όμως δεν αξίζει ο Ιάλυσος για τέτοιες ήττες. Πιστεύω όμως ότι η καλύτερη απάντηση μπορεί να δοθεί στο επόμενο παιχνίδι χωρίς όμως να διαγράφουμε αυτό που έγινε σήμερα το οποίο θα πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς αποφυγή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments