Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Έπαιξαν στη μνήμη του Μ. Πότσου (pics)

Έπαιξαν στη μνήμη του Μ. Πότσου (pics)

0
volei_potsos
Dodekanisos

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το 2ο «Ανοιχτό» τουρνουά βόλεϊ με την επωνυμία «Μανώλης Πότσος». Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής. Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή έντεκα ομάδες, τα ονόματα των οποίων είναι τα εξής:
«Δώδεκα», «Άμπαλοι», «Λιάστρα Καφέ», «Ναι, ρε», «Ζούμπα», «Χιονάτη και πέντε νάνοι», «Τα παιδιά της παρέας», «Νίκος Σαμαράς», «Ηλεκτροδομή», «Τοσκάνα» και «Γιωτάδες».
Στον τελικό, οι «Άμπαλοι» νίκησαν την ομάδα «Δώδεκα» στο ταϊ μπρέϊκ και έτσι κατέκτησαν την πρώτη θέση του πολύ όμορφου τουρνουά. Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός με τους «Δώδεκα» να παίρνουν το πρώτο σετ με 25 – 14 και να είναι κοντά στην κατάκτηση και του δεύτερου (23 – 17) που θα τους έδινε την πρωτιά, όμως οι «Άμπαλοι» κατάφεραν να «γυρίσουν τούμπα» τον αγώνα κερδίζοντας το σετ αυτό με 28 – 26. Στο τάϊ μπρέϊκ επικράτησαν με 15 – 13.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
«ΔΩΔΕΚΑ»: Ν. Μακρής, Λ. Ριζούλης, Μ. Κοκολάκης, Κ. Τζανουδάκη, Μ. Τζανουδάκη, Εμ. Βολονάκη και Μ. Παμπάκα
«ΑΜΠΑΛΟΙ»: Μ. Τσιμισίρης, Στ. Ρουσσέτος, Ντ. Γκένοφ, Κ. Φουντουραδάκης, Κ. Χειμωνέττου, Ντ. Σίμου. Κ. Δαουτοπούλου, Ελ. Αμορανίτη, Γκ. Ορμενάϊ, Γ. Χατζηγεωργίου, Ν. Τσιντομηνάς, Κ. Χειμωνέττου και Ειρ. Σφυρίου.
-Τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν  εξ’ ολοκλήρου Στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». 

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/volei/tournoua_potsos/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments