Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Μεγάλος νικητής ο Κολοσσός (pics)

Μεγάλος νικητής ο Κολοσσός (pics)

0
kolossos_ippotes
Dodekanisos

Ο Κολοσσός Κάστρου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Παλιάς Πόλης με τους Ιππότες. Η ομάδα του Κώστα Πάττα επικράτησε με το ευρύ 3 – 0 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της. Αν και το πρώτο ημίχρονο ήταν μάλλον μοιρασμένο, εντούτοις οι παίκτες του Κολοσσού κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν από το φινάλε και να πάνε έτσι με άλλον αέρα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο αποφασιστικοί και πετυχαίνοντας άλλα δυο τέρματα κατάφεραν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο». Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη φανέλα του Κολοσσού έπαιξε και η νέα μεταγραφή, ο Μιχάλης Λυριστής ο οποίος μάλιστα άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα καθώς πέτυχε το πρώτο του γκολ.
Τα γκολ
Στο 45’ μετά από πάσα του Οικονομίδη, ο Αγγελάκης από θέση τετ α τετ δεν αστόχησε και έκανε το 1 – 0.
Στο 71’ ο Τριπολίτης με ατομική προσπάθεια και σουτ πέτυχε το 2 – 0 και στο 73’, ο Λυριστής με ένα πολύ όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Καλή ήταν η διαιτησία του Βαγγέλη Κατσιδώνη (Φραγκίνης, Βουτσάς). Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κολοσσός Κάστρου: Καρπαθάκης, Σαββίδης, Χατζησεβαστός, Έλληνας, Αγγελάκης, Δραγάτης (34’ Οικονομίδης, 83’ Κώστας), Μαννάκης Ελ., Λυριστής, Θεοδώρου, Τριπολίτης (72’ Ραφτόπουλος), Αντωνούρης.
Ιππότες: Ζωγράφος, Λαμπούδης, Ιρίμια, Μαρίνος (72’ Ζωάννου), Θεοδοσίου, Παπαδόπουλος Κ. (89’ Χέλμης), Αλιάι, Εμίρογλου, Στεργιόπουλος (73’ Καραπάντζος), Πλαγγέντης Ελ., Κοκιαντώνης.

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/kolossos_ippotes/] width=[150] height=[150]}


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments