Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ένα πέναλτι έκρινε τον αγώνα

Ένα πέναλτι έκρινε τον αγώνα

0
orfeas oloi
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη για το 2015 σημείωσε ο Ορφέας νικώντας το Διγενή στους Αγίους Αποστόλους με σκορ 1-0 σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένη κατοχή. Προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις χωρίς όμως να πετυχαίνουν κάτι αξιόλογο αφού έφταναν εύκολα στην αντίπαλη περιοχή όμως είχαν πρόβλημα στην τελική ενέργεια. Μετά το 22’ οι γηπεδούχοι άρχισαν να έχουν μια ελαφρά υπεροχή και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 37’ με εκτέλεση πέναλτι του Στεργιόπουλου. Οι Κοσκινιάτες δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα γκολ για να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Το δεύτερο μέρος άνηκε στο Διγενή, ο οποίος υπερείχε ολοκληρωτικά κα πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 85’ ο Ορφέας έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Τσικούρη. Οι φιλοξενούμενοι παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στο 91’ έμειναν και αυτοί με παίκτη λιγότερο αφού και ο Διακανθός Στ. αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Αυτή η απόφαση προκάλεσε εντάσεις. Το παιχνίδι διεκόπη για περίπου τρία λεπτά μετά από τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή με αποτέλεσμα ο Ορφέας να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης με σκορ 1-0.
Καλύτερες φάσεις και γκολ
15’: μετά από εκτέλεση κόρνερ επικρατεί σύγχυση στην άμυνα του Διγενή και ο Drilon από το ύψος του πέναλτι σουτάρει ψηλά (άουτ)
22’: Ο Λουκίσσας βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Τσουρούτη ο οποίος βγαίνει από την περιοχή του και σώζει την κατάσταση
34’: μακρινό σουτ του Θαρρενού, μπλοκάρει ο Μαυρουδής
37’: 1-0! Ο Λουκισσας μετά από ατομική προσπάθεια μέσα στην περιοχή κερδίζει πέναλτι. Ο Στεργιόπουλος αναλαμβάνει την εκτέλεση και από τα 11 μέτρα ανοίγει το σκορ για τον Ορφέα
63’: μετά από εκτέλεση φάουλ του Κώτη, ο Ευαγγέλου απειλεί με κεφαλιά χωρίς όμως να βρίσκει στόχο
75’: σέντρα του Διακανθού, ο Γκάττι από καλή θέση δεν καταφέρνει να βρει την μπάλα με το κεφάλι
90’: δυνατό σουτ του Γκάτι με την μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
95’: σέντρα του Λουκισσα, ο Πανούσης σουτάρει από κοντά με τον Τσουρούτη να μπλοκάρει
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Κασιώτης, Στεφανάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Τσικούρης, Διακοηλίας, Τσίρκος, Στοϊος, Ψαράς, Γκρέμσι, Καρπάτσης (Σκιαθίτης) , Λουκίσσας, Drilon (61’ Μακρής), Στεργιόπουλος (69΄Πανούσης)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Τσουρούτης, Διακανθός Στ. , Κώτης, Μάνο, Γκάττι, Χατζηνικόλας, Διακανθός Φ. , Ευαγγέλου, Θαρρενός (87’ Ζαχαριος), Παπαθανασίου (73΄ Κανάκης), Ζούνης (19’ λ.τ. Παπασταμάτης)

Παρασκευή Ματθαίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments