Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Αιμοδότες: Εκδηλώσεις με αφορμή το μαραθώνιο

Αιμοδότες: Εκδηλώσεις με αφορμή το μαραθώνιο

0
Dodekanisos

H Διοίκηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του 4ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου πουδιεξάγεται την Κυριακή 09 Απριλίου 2017 και που συνδιοργανώνουν, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, με την στήριξη του Δήμου Ρόδου και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Είναι η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή στο Νότιο Αιγαίο και η επιτυχία της είναι θέμα όλων των Ροδιτών.

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Όπως είναι γνωστό, η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Δρόμουενισχύοντας τον Εθελοντισμό που αποτελεί μορφή ενεργού συμμετοχής του πολίτη στα κοινά, με τη συμβολή του στην αντιμετώπιση των αναγκών της καθημερινής ζωής, αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» και την ευχαριστούν για αυτό.
«Μας δίνεται η ευκαιρία και πάλι να στείλουμε το αληθινό μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς στον συνάνθρωπο μας», λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φιλήμονας Νικολάου.
Και κατέληξε: «Τη ζωή δεν μπορούμε να την αγοράσουμε, αλλά μπορούμε να την χαρίσουμε, αφιερώνοντας 10 μόνο λεπτά από τον χρόνο μας».

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ
Στην πλατεία Δημαρχείου την Κυριακή θα στηθεί ειδικό περίπτερο, από το οποίο θα γίνεται ενημέρωση από μέλη του Συλλόγου. Παράλληλα, με λίγο σάλιο, ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να γίνει και δότης μυελού των οστών. Επίσης, στον αγώνα των 5.000 μέτρων, όπoυ χορηγός είναι ο Όμιλος HHOTELS, τα φανελάκια των συμμετεχόντων θα φέρουν και το λογότυπο του Συλλόγου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments