Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έμεινε και πάλι πίσω η Ρόδος

Έμεινε και πάλι πίσω η Ρόδος

0
Dodekanisos

Στον κάλαθο των αχρήστων πέταξε η Ρόδος το πολύτιμο «τρίποντο» που πήρε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ιάλυσο. Κάνοντας μια μάλλον μέτρια εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα, ηττήθηκε με 1 – 0 εκτός έδρας από τον ΑΟ Λουτρακίου και πλέον βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Εθνικό Πειραιώς.

Οι γηπεδούχοι σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτεροι από τους «πράσινους» και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς έχοντας και ένα ευνοϊκό σφύριγμα από τον διαιτητή ο οποίος δέκα λεπτά πριν από το φινάλε έδωσε ένα υπερβολικό φάουλ λίγο έξω από την περιοχή από το οποίο προήλθε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Σε γενικές γραμμές πάντως, η Ρόδος δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις κλασικές ευκαιρίες που θα έπρεπε και κινήθηκε μάλλον σε …ρηχά νερά σε ένα παιχνίδι που ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Ακόμα και έτσι πάντως, θα μπορούσε λίγο μετά το γκολ που δέχθηκε να πετύχει την ισοφάριση και να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό αλλά ο Ταβάρες δεν μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (άουτ) από πολύ πλεονεκτικό σημείο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαιτέρως μέτριο και δεν είχε να προσφέρει συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Η καλύτερη στιγμή ήταν στο 12’ όταν ο Σιώκος εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι του Κουμέντου. Από εκεί και πέρα, τα πάντα κύλησαν μέσα στην μετριότητα.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε και πολύ με τη Ρόδο να προσπαθεί να γίνει πιο επιθετική χωρίς όμως να μπορεί να πετύχει και πολλά πράγματα. Τελικά το Λουτράκι με ένα στημένο, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να πάρει το «τρίποντο». Ήταν το 80’ όταν ο διαιτητής έδωσε ένα αμφισβητούμενο φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και ο Σιώκος με απευθείας εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Διασσινός, Στασινόπουλος Δ. , Τσώκος, Ντερτίλης, Τσορμπατζίδης, Πετρίδης, Γωνιάδης (82′ Παππάς), Σιώκος, Γκιζαριώτης (91′ Βοϊδήλας), Στασινόπουλος Λ. (90′ Μπράχος) , Ζερβός (86′ Τσώκος)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Λένκα, Μκρτσιάν, Αποστόλου, Πότσι, Πινδώνης, Λέκκας (85′ Βολονάκης), Ταβάρες, Μυλωνάς (46′ Νάκας), Ιμεραλιλάι, Κουρούπης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments