Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πάτησε γκάζι στην επανάληψη ο Κλεάνθης

Πάτησε γκάζι στην επανάληψη ο Κλεάνθης

0
Dodekanisos

Παίζοντας πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κλεάνθης Παραδεισίου επικράτησε με 5 – 2 της Δόξας Καρδάμαινας σε εξ’ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι γηπεδούχοι ήταν μέτριοι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά στην επανάληψη έβαλαν την μπάλα κάτω και επέβαλλαν τον ρυθμό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κλεάνθης άνοιξε το σκορ στο 10’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γεωργαλλής (διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι) αλλά στο 43’ ο Χατζηαντωνίου και πάλι από τα έντεκα βήματα έκανε το 1 – 1. Σαν να μην έφθανε μάλιστα αυτό, στο 45’ ο Ζερβός με ωραία προσπάθεια έκανε το 1 – 2!  Στο 56’ ο Χατζηκοσμάς έκανε το 2 – 2 και στο 65’ ο Γεωργαλλής πέτυχε το 3 – 2. Ο Αλεξανδρίδης στο 80’ έκανε το 4 – 2 και το τελικό 5 – 2 διαμόρφωσε ο Χατζηκοσμάς και πάλι στο 85’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Καραγιάννης, Σαρρής) ο οποίος στο 45’ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τάλλαρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Κρομμύδας (55΄ Πελέκης), Μπαούρης, Κορκίδας, Γιατσιάτσιος (73΄ Εξουζίδης), Ατσίδης, Γιαννίκος, Μπερετούλης, Γεωργαλλής (85΄ Ζάχαρης), Χατζηκοσμάς (85 Φούσα), Αλεξανδρίδης
ΔΟΞΑ: Γιακούμαρος, Τάλλαρος, Παναγιώτου, Κουρζής Α., Χατζηπαναγιώτης, Λαμάι (78′ Τσιτσιλιάγκος), Χατζηαντωνίου, Χατζησεβαστός (65′ Παντελής), Αρκούδας, Ζερβός (80′ Κουρζής Σ.), Μαύρος (70′ Καλλουδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments