Αρχική Αθλητικά νέα Έμειναν στην ισοπαλία

Έμειναν στην ισοπαλία

0
Dodekanisos

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που είχε ρυθμό σε όλη την διάρκεια του, Χάλκη και Ακουσίλαος αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευνοϊκό τον άνεμο, όμως καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει τα ηνία. Στο 32΄ο Ακουσίλαος πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν σε αδράνεια της άμυνας ο Ατσίδης με σουτ έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χάλκη ξεκίνησε με σκοπό να ισοφαρίσει γρήγορα, όμως στο πέναλτι που κέρδισε στο 48΄ο Ξηροκώστας, ο Φέρο που το εκτέλεσε νικήθηκε από τον Αξιώτη που απέκρουσε εντυπωσιακά.

Μετά από δέκα λεπτά(58΄) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με πλασέ του Παπανικολάου. Μετά το 75΄και αφού η Χάλκη με ευνοϊκό τον άνεμο δεν πέτυχε δεύτερο γκολ,  ο Ακουσίλαος, προσπάθησε να πιέσει  για το γκολ της νίκης, όμως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Διαιτησία Πλάτσης-Αναστασοπούλου-Ορφανός.

ΧΑΛΚΗ: Μιτζιρίκης, Κορλός, Δράμης, Κυπραίος, Ξηροκώστας(76΄Χειμωνέττος), Παπανικολάου(86΄ Φωτάρας), Τσοπανάκης, Φωτιάδης(62΄Καλλιώρας), Καβουκλής, Φέρο, Κατωτικίδης(71΄Πουλής).

ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αξιώτης, Αρφαράς(80΄Μαστρογιαννάκης), Σαρίκος Γιορδαμνής, Καραμολέγκος, Τσουβαλάς(70΄Τσαλίκης), Τζαβάρας, Ατσίδης, Σέντης, Παπακωνσταντίνου, Κοκκάρης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments