Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Υποβιβάζονται και μαθηματικά οι Ιππότες

Υποβιβάζονται και μαθηματικά οι Ιππότες

0
ippotes oloi
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Ιππότες και Άγιος Γεώργιος Μαλώνας σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Ιππότες δεν προλαβαίνουν το τρένο της παραμονής και υποβιβάζονται και μαθηματικά

Η ομάδα της Μεσαιωνικής Πόλης πάντως, θα μπορούσε να πάρει το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις όταν ο Τσάκε από θέση τετ α τετ στις καθυστερήσεις έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του «Αγίου» του είπε «όχι» και έτσι κράτησε τον βαθμό για την ομάδα του.

Στο πρώτο ημίχρονο η ποιότητα του αγώνα ήταν μέτρια και δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις μπροστά από τις δυο εστίες πέραν της φάσης όπου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν με περισσότερο πάθος στο παιχνίδι και κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Έφθασαν στην ισοφάριση και θα μπορούσαν στο τέλος να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 30’ ο Κοστόφ με ωραίο μακρινό σουτ έκανε το  0 – 1 αλλά στο 72’ ο Τσάκε με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Αυγενικού, Ροδίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Κοντογιάννης, Μαρίνος, Νταϊλάνι, Ντούσκου, Χιντά, Μοσκιού, Εμίρογλου, Πρίφτης, Σπανός, Γιακάϊ, Τσάκε
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ψαράς, Γεωργάς, Κουτσουμπάρης, Λικάϊ (80’ λ.τ. Κακούλης), Κόπελος, Χατζημανώλης, Βαρσάμης, Καϊλακής, Κοστόφ, Χατζηνικόλας, Χατζηνικολού

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments