Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το παλεύει ο Άρης Αρχαγγέλου

Το παλεύει ο Άρης Αρχαγγέλου

0
Dodekanisos

Μπορεί να …σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο ( 0 – 0), όμως τελικά ο Άρης Αρχαγγέλου κέρδισε στο γήπεδο του εύκολα το Νικαγόρα με 5 – 0, πετυχαίνοντας και τα πέντε γκολ στην διάρκεια της επανάληψης.

Οι «κιτρινόμαυροι» έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του, ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή του πρώτου ημίχρονου. Αυτό το κατάφεραν στην επανάληψη όπου κατάφεραν να βρουν την ουσία και να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Το σκορ άνοιξε ο Μπαϊρακτάρης στο 50’ με κοντινή προβολή (1 – 0) και στο 55’ ο Κρεκούκιας με σουτ πέτυχε το 2 – 0. Στο 57’ ο Νικήτας με σουτ έκανε το 3 – 0 και στο 61’ ο Γκίκας που πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 4 – 0. Το τελικό 5 – 0 διαμόρφωσε ο Μπαϊρακτάρης από κοντά στο 66’

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Πομπού, Ζαρκαδούλας, Χατζηπέτρος, Μπαϊρακτάρης (61′ Μπαρμπαντώνης), Πατσιαούρας (46′ Αξιώτης), Νικήτας, Κοντόγιαννος, Θοδωρή (46′ Γκίκας), Χατζηνικόλας (46′ Κρεκούκιας), Σακελλάρης
ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ: Πέρος Μ., Φούσκας, Κορκής Χ., Κοκκαλάκης Μ., Διακογιάννης Λ., Παπαβασιλείου (60’ Διακογιάννης Α.) , Δρόσος, Ατσαλάκης, Μπίλλης Μ. (65’ Κορδιστός), Κρεμύδας, Μπίλλης Χ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments