Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Εμείς δεν έχουμε κολλητούς!»

«Εμείς δεν έχουμε κολλητούς!»

4
18
Dodekanisos

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην ομάδα του Ακουσιλάου Φανών με αφορμή τη σημερινή διαιτησία του Λάζαρου Δουλγέρη στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αρχίπολης στο γήπεδο των Φανών. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Σπανουδάκης:
«Φθάνοντας στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος και κάνοντας έναν απολογισμό βλέπουμε ότι η ομάδα μας εκτός από τα όποια προβλήματα, αντιμετωπίσαμε κατά την διάρκεια του χρόνου, το μεγαλύτερο όλων, που ήταν οι εχθρικές διαιτησίες. Με αποτέλεσμα πολλοί από τους παίκτες που θα αναφέρω παρακάτω να υποστούν έως αρκετά σοβαρούς τραυματισμούς εντός των αγωνιστικών χώρων.
-Ο Γιώργος Σάββενας έπαθε χιαστούς
-ο Βαλάντης Αρφαράς έπαθε χιαστούς
-Ο Σταύρος Κουγιός έχασε το 1/3 του πρωταθλήματος από σοβαρό τραυματισμό
-Ο Μιχάλης Αρνίταλης έχασε αρκετές αγωνιστικές λόγω σοβαρού τραυματισμού
-Ο Μάκης Κοκκάρης έπαθε κάταγμα
– Ο Μιχάλης Λαππάκης έπαθε κάταγμα
-Ο Μάριο Κολίλα χτύπησε στο σημερινό μας παιχνίδι παθαίνοντας και αυτός κάταγμα. Μάλιστα ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και του έδειξε και την κόκκινη κάρτα.
Όλοι οι προαναφερθέντες τραυματίστηκαν σε επίσημα παιχνίδια της ομάδας μας. Είχαμε βέβαια και τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Σαχίνη όπου γύρισε η γλώσσα του στο παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο στα Κοσκινού, ενώ υπήρχαν και πολλοί άλλοι στις προπονήσεις. Ο Ακουσίλαος είναι μια ομάδα που κάνει αθλητισμό και μάλιστα υγιή, έχοντας εκτός από την α΄ ομάδα και εξήντα παιδιά στις ακαδημίες του. Βλέπω όμως τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ότι, το να αντιμετωπίζεις με ρομαντισμό και αγάπη το ποδόσφαιρο είναι το λιγότερο αφελές. Νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο για να πας ένα βήμα παραπάνω πρέπει να είσαι «κολλητός». Εμείς ως Ακουσίλαος ποτέ δεν θα γίνουμε «κολλητοί» με κάποιον. Θα αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο μόνο σαν ένα παιχνίδι. Αλλά επειδή και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε φθάσει στα όρια μας, έχουμε συζητήσει το ενδεχόμενο η διοίκηση να παραιτηθεί στο τέλος του χρόνου και να έρθουν να διοικήσουν οι «κολλητοί» στο ποδόσφαιρο της Ρόδου. Σήμερα στο Πανορμήτιο γήπεδο των Φανών βασίλεψε ο …Καρνάβαλος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
αριστοτελης
αριστοτελης
10 years ago

δεν ειναι ευκαιρια τα σωματεια να διωξουμε τον αρχιδιαιτητη Τσαγκαρη, αφου η ΕΠΣΔ ειναι ανικανη να αντιδρασει???

FONTAN
FONTAN
10 years ago

Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥ

Cactus
Cactus
10 years ago

Ο ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ. Η ΝΕΑ ΕΠΣΔ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

Hellooooo!
Hellooooo!
10 years ago

Δυστυχος για εσάς κύριοι μάλλον ο ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ είναι τόσο βαθιά ριζομενος σε αυτο το ποδόσφαιρο… Που μάλλον θα είναι αρχιδιαιτης ακόμα και οταν θα παίζουν ποδόσφαιρο τα εγκονια σας!