Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ένταση και στον Έμπωνα!

Ένταση και στον Έμπωνα!

0
anagennisi emponas
Dodekanisos

Χωρίς να «πιάσει» υψηλά ποσοστά απόδοσης, η Αναγέννηση Έμπωνας κέρδισε με το …φτωχό άλλα πολύτιμο 1 – 0 τον Πολυβώτη Νισύρου προσθέτοντας έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας λόγω του ότι άργησε να φθάσει στο γήπεδο του Έμπωνα η αποστολή του Πολυβώτη. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 23’ ο Θαρρενός με σουτ. Στις αρχές της επανάληψης ο διαιτητής Χρήστος Κασιώτης απέβαλλε στην ίδια φάση με δυο κόκκινες κάρτες τους Χασαπλαδάκη και Χαρτοφύλλη (ο πρώτος για αντικανονικό μαρκάρισμα και ο δεύτερος για εξύβριση) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ένταση. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε γιατί αφενός οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν διάθεση για να πετύχουν περισσότερα πράγματα και αφετέρου οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ικανοί για να αντιδράσουν. Έτσι έμεινε το 1 – 0.
Εντάσεις στο τέλος
Οι εντάσεις πάντως δεν έλειψαν μετά το τέλος της αναμέτρησης όπου σημειώθηκαν επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πολυβώτης έχει πολλά παράπονα από την φιλοξενία καθώς υποστηρίζουν ότι η κατάσταση κάποια στιγμή ξέφυγε παρά την προσπάθεια του προέδρουθ της Αναγέννησης και του προπονητή να κατευνάσουν τα πνεύματα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κασιώτης με βοηθούς το Δουλγέρη και τον Ορφανό.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φλοσκάκης, Κωνσταντάκης Ι. Γιορδαμνής (80’ Ζαμπελάκης), Σφυράκης, Χριστοδούλου, Χατζηγιαννάκης, Γεωργαντάς (70’ Μανωλικάκης), Θαρρενός (83’ Λογοθέης), Κωνσταντάκης Μ. Τσουκαλάς, Στάππας
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Ορσάρης, Πειμανίδης (70’ Σφακιανός), Χαρτοφύλλης, Καρακωνσταντίνος, Κουκουβίνος, Χασαπλαδάκης, Σταυριανός (80’ Κουλάκης), Φωτεινής, Κάκιας, Χατζηνικολάου Β.Κ., Χατζηνικολάου Β.Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments