Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έμεινε στο “Χ” η Ρόδος

Έμεινε στο “Χ” η Ρόδος

0
rodos_xania4
Dodekanisos

Δεν τα κατάφερε η Ρόδος να επικρατήσει επί του Παναιγιάλειου και περιορίστηκε στην ισοπαλία 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο. Οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, όπου είχαν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και είχαν περιορίσει σε παθητικό ρόλο τους αντιπάλους τους. Φυσιολογικό ήταν το 1-0 του πρώτου μέρους, με δεδομένο ότι η μόνη προσπάθεια απειλής του Παναιγιάλειου προήλθε από μια εκτέλεση φάουλ του Χρυσάφη στο πρώτο 20λεπτο.
Αντίθετα, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, τα σημάδια της κούρασης και της αποχής των προηγούμενων εβδομάδων άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση από τους Αιγιώτες με τον Ιορδανίδη στο 73΄.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
18΄:
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρυσάφη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
29΄: Μετά από ωραία ενέργεια του Γήττα και πάσα στο Μαραγκουδάκη στο ύψος της περιοχής, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Παπαδόπουλου και κατέληξε κόρνερ.
40΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 1-0: Σέντρα του Σ. Καντιμοίρη από δεξιά, ο Γ. Καντιμοίρης πήγε για το γυριστό βολ πλανέ, δεν το έπιασε καλά, στην πορεία της μπάλας ο Μαραγκουδάκης που με σουτ την έστειλε πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.
43΄: Μικρή ένταση μπροστά στον πάγκο του Παναιγιάλειου, γιατί στη φάση του γκολ των «πρασίνων» ο πάγκος της Ρόδου πανηγύρισε μπροστά στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Το αποτέλεσμα ήταν μια κίτρινη κάρτα στο Σκαρλάτο.
68΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρυσάφη, ο Σουμουλίδης έπεσε ωραία στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.
73΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 1-1: Από εκτέλεση φάουλ του Χρυσάφη από αριστερά με πολύ φάλτσο, ο Ιορδανίδης με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 Ρόδος: Σουμουλίδης, Σ. Καντιμοίρης, Λιόλιος, Καραγιαννίδης, Μπιμπίρης, Κεφαλούκος(76΄ Κακλαμάνος), Μαραγκουδάκης, Γήττας, Γ. Καντιμοίρης (6΄ Σκαρλάτος), Τσιφλίδης (81΄ Ανωγειανάκης), Μανίκας.
Παναιγιάλειος: Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Κοροβέσης, Παπαδόπουλος, Πελέκης, Σιώκος (78΄ Αργυρόπουλος), Χαϊκάλης, Λιώσης, Ιορδανίδης, Χρυσάφης (88΄ Τριανταφυλλάκης), Σκαρτσίλας (65΄ Στάικος).
Διαιτητής: Καρυοφύλης (Πειραιάς)
Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιάς), Κάρφης (Πειραιάς)
Κίτρινες: 25΄ Γ. Καντιμοίρης (διαπληκτ.), 43΄ Σκαρλάτος, 54΄ Λιόλιος (μαρκ)-25΄ Σιώκος (διαπληκτ.), 47΄ Λιώσης (μαρκ), 74΄ Χαϊκάλης, 85΄ Στάικος (μαρκ.)
Κόκκινες:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments