Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε και από το Βάτι!

Πέρασε και από το Βάτι!

0
Dodekanisos

O A.O Δικαίου πέρασε απ’το Βάτι με γκολ του Χατζηφούντα και έτσι ανέβηκε μόνος πρώτος στο πίνακα της βαθμολογίας για την Α1 κατηγορία.
Η ομάδα του Μανώλη Γουλόπουλο ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε μόλις στο 16′ λεπτό όταν ο Χατζηφούντας με λόμπα κέρδισε τον Αναστασά και έκανε το 0-1.Μέχρι το ημίχρονο μάλιστα θα μπορούσε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ καθώς έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μασάδο.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση ωστόσο ο Δίκαιος (είχε δοκάρι στο 50΄με τον Μασάδο) κράτησε την νίκη και  έφτασε έτσι τους 41 βαθμούς.
Καλύτεροι απ’τον Α.Ο Δικαίου οι Χατζηφούντας,Μυλωνάς και Μουνούχος ενώ απ’τον Διαγόρα Βατίου προσπάθησαν οι Καρπαθάκης και Μικιού.
Διαγόρας Βατίου:Αναστασάς, Ζουρούδης(46′ Καλλούδης), Μικιού(75’Ορμενάι), Αιντενίζ(73′ Γιαννακόπουλος), Ζωάννου,Ζερβός,Καρπαθάκης,Ράπι,Παπαδόπουλος,Καμπούρης,Μέντος
A.O Δικαίου:Λουτριώτης,Χατζηβασίλης(70’Δρόσος),Γούλας,Μουνούχος,Πανόπουλος(53 Κεφαλιανός),Μ.Μποιλής,Μυλωνάς,Μασάδο,Παπασεβαστός,Φονσέκα(89′ Πολίτης),Χατζηφούντας
Διαιτητές: Ασημακόπουλος, Μάγγος, Πλακογιάννης
Πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments