Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έμεινε 4 βαθμούς πίσω ο Δαμάγητος

Έμεινε 4 βαθμούς πίσω ο Δαμάγητος

0
Dodekanisos

Πολύτιμους βαθμούς στην Αρχίπολη άφησε ο Δαμάγητος Θεολόγου ο οποίος έμεινε στο 0 – 0 με τον τοπικό Εθνικό. Πλέον η ομάδα του Θεολόγου έμεινε στους 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή μετά από τη νίκη που έκανε η ΑΕ Κύπρου η οποία πάντως δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό της.
Το τελικό 0 – 0 δεν ευνόησε και τους γηπεδούχους οι οποίοι ήθελαν μόνο νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να μπουν στην πρώτη δυάδα. Πλέον τα πράγματα δυσκολεύου αρκετά γι’ αυτούς.
Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Αρχίπολης δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ειδικά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου παίχθηκε περισσότερο παιχνίδι κέντρου. Στην επανάληψη, ο ρυθμός κάπως διαφοροποιήθηκε με τον Εθνικό να δείχνει να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει μάλιστα κάποιες καλές ευκαιρίες. Η σημαντικότερη ήταν στο 65’ όταν ο Λυριστής με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Δαμάγητος ανέβηκε περισσότερο και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι χωρίς πάντως να μπορεί να σκοράρει.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Κόττορος, Γιακουμάκης) ο οποίος απέβαλλε στο 90’ με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μ.Ε. Φλεβάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σκυλλάς, Γ. Τσακίρης, Στ. Τσακίρης, Πάλλας, Χατζηγεωργίου, Μπιγκό, Τσοπανάκης, Νικολής, Μ.Γ Φλεβάρης (70’ Μ.Ε. Φλεβάρης), Φιάμπολης, Λυριστής
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Ε. Καμπούρης, Καψαλάκης, Γουμαράς (77’ Π. Καμπούρης), Κωνσταντινίδης, Σταυλά; (62’ Μάτσης), Λολάκης, Τόμπσον, Λαθούρης, Επιφάνης, Σαπαλίδης, Αξιώτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments