Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έμειναν στο μηδέν…

Έμειναν στο μηδέν…

0
digenis-rodiakos
Dodekanisos

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Διγενή και τον Ροδιακό στο γήπεδο Κοσκινού, για το πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β΄Κατηγορίας (β΄όμιλος) Δωδεκανήσου.
Καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρονου ήταν οι γηπεδούχοι έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο τα σουτ που επιχείρησαν δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα την εστία του Κνιφάτι. Αντίθετα ο Ροδιακός περιορίστηκεστα μετόπισθεν έτσι ώστε να κρατήσει το <<μηδέν>> στην άμυνα.
Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν με την ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, έχοντας και βοηθό τον δυνατό αέρα που επικρατούσε στο γήπεδο. Τελικά αν και προσπάθησε να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα , δεν τα κατάφερε με το <<στείρο>> 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.
Το φίλμ του αγώνα
Στο 29΄μετά από κάθετη του Διακάκη, ο Θαρρενός θα κάνει το διαγώνιο σουτ με τον Κνιφάτι να μπλοκάρει.
Στο 33΄σουτ του Κυπριώτη στην αγκαλιά του Κνιφάτι.
Στο 42΄ο Παπαθανασίου εκτέλεσε το κόρνερ με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και με τη βοήθεια του αέρα να χτυπάει στο οριζόντιο και να περνάει άουτ.
Στο 45΄φάουλ του Καλογερόπουλου, άουτ.
Στο 52΄ο Γκρίζης θα σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο 67΄ωραία εκτέλεση φάουλ του Σέντη, ελάχιστα έξω.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Παπαθανασίου και Νίκανδρος ενώ από τον Ροδιακό ο Σέντης.
Καλή η διαιτησία του κ. Παπαγιαννίδη (Στεφανάκης, Τάσης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Καργάκος, Κανάκης, Νίκανδρος, Κυπριώτης, Γεωργαλλίδης(72΄Χεκιμάϊ), Ζαχαρίας, Τζουανάκης(60΄Διακανθός),Θαρρενός, Διακάκης, Παπαθανασίου
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Σούλη, Ζαμαντάκης, Καλογερόπουλος, Τσιτσιρης, Μάχλης, Γκρίζης, Σέντης, Λιάνη(74΄Ξύπας), Τσιμπιδάκης(46΄Χαλκιάς)

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments