Αρχική Επικαιρότητα Ελλάδα: Αυτά θα ισχύσουν από τη Δευτέρα για τους ανεμβολίαστους!

Ελλάδα: Αυτά θα ισχύσουν από τη Δευτέρα για τους ανεμβολίαστους!

0
Dodekanisos

Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για τις 13 Σεπτεμβρίου, πρώην ημέρα που θα ξεκινήσει ο …κοινωνικός διαχωρισμός με τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί. Και που ουσιαστικά αποτελούν μια ακόμα πίεση προς τον κόσμο προκειμένου να κάνει το εμβόλιο. Παρά το ότι μια σημαντική μερίδα των Ελλήνων δεν δείχνει να εμπιστεύεται το συγκεκριμένο εμβόλιο, η κυβέρνηση έχει βαλθεί να πετύχει τον σκοπό της.

Τι θα ισχύσει λοιπόν για τους ανεμβολίαστους; Διαβάστε:

Κλειστοί χώροι εστιατορίων
Θα έχουν πρόσβαση μόνο εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες. Η χρήση της μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική
Κινηματογράφοι και θέατρα
Θα έχουν πρόσβαση εμβολιασμένοι, όσοι έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες αλλά και ανεμβολίαστοι. Οι τελευταίοι θα πρέπει να έχουν κάνει rapid test 48ώρου.

Αθλητικά σωματεία (και κλειστά γυμναστήρια)
Ακριβώς ότι ισχύει για τους κινηματογράφους και τα θέατρα

-Όσον αφορά τους εργαζόμενους, ο εργοδότης θα έχει το δικαίωμα να γνωρίζει αν οι υπάλληλοι του έχουν εμβολιαστεί. Η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική αν υπάρχει συνωστισμός. Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα πρέπει να κάνουν ένα rapid test την εβδομάδα με κόστος 10 ευρώ το οποίο θα επωμίζονται οι ίδιοι.

-Οι ανεμβολίαστοι μαθητές θα πρέπει να κάνουν δυο self test τα οποία θα είναι δωρεάν. Οι ανεμβολίαστοι φοιτητές θα πρέπει να κάνουν δυο rapid test την εβδομάδα τα οποία θα χρεώνονται οι ίδιοι.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα μέτρα που θα ισχύσουν από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments