Αρχική Αθλητικά νέα Τοπικό Δωδεκανήσου Έκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου

Έκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου

0
Dodekanisos

Έκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου της Δωδεκανήσου. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε:

“Στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου μας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μάιου 2023 και κατά την οποία εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 2022, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και τα φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν τον χώρο μας και ακούστηκε η φωνή των παρευρισκομένων συναδέλφων που ανέδειξαν τους προβληματισμούς και τις αντιδράσεις όλων μας για την κατάσταση που επικρατεί στο τοπικό μας, κι όχι μόνο, ποδόσφαιρο.
Επειδή τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί και οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν είναι βαρυσήμαντες και αφορούν στην αξιοπιστία, την αξιοπρέπεια και το μέλλον του Δωδεκανήσιου προπονητή, αποφασίστηκε η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που ορίζεται για τις 9 Ιουνίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 στα γραφεία του συνδέσμου μας, στην οδό Κοδριγκτώνοςαρ. 42 στην πόλη της Ρόδου, και σε περίπτωση μη απαρτίας του σώματος, επανάληψη αυτής στις 20:30 της ίδιας ημέρας.
Επειδή τα προβλήματα διογκώνονται και η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη. Σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωσή σας βάσει καταστατικού να είστε παρόντες στις γενικές συνελεύσεις του Συνδέσμου.
Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν:
1. Στη μη τήρηση των προκηρύξεων Ε.Π.Ο. / Ε.Π.Σ.Δ. και κατ’ επέκταση του κανονισμού προπονητών ποδοσφαίρου και δέσμη ενεργειών.
2. Στην απρεπή- αντιδεοντολογική συμπεριφορά προπονητών και «δηλωμένων» προπονητών στις αναπτυξιακές κυρίως ηλικίες, τη θέσπιση του θεσμού του παρατηρητή προπονητών και δέσμη ενεργειών σε περιπτώσεις υποτροπής.
3. Στο μέλλον του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου στα Δωδεκάνησα και τη θέση του Δωδεκανήσιου προπονητή σε αυτό
Σας καλούμε όλους και πάλι να δώσετε βροντερό παρόν και ενωμένοι να λάβουμε αποφάσεις τις όποιες θα τηρήσουμε πρώτα εμείς και έπειτα οι αρμόδιοι φορείς”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments