Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έξω φρενών στον ΑΣ Ρόδος

Έξω φρενών στον ΑΣ Ρόδος

2
rodos foivos3
Dodekanisos

Έξω φρενών με την ΕΠΣΔ και τον πρόεδρο της Παναγιώτη Διακοφώτη είναι οι παράγοντες της ομάδας της Ρόδου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι η επικύρωση της βαθμολογίας έγινε με την εκτελεστική γραμματεία της Ένωσης κάτι που όπως υποστηρίζουν δεν θα έπρεπε να συμβεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουν να υποστηρίξουν και στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την διοίκηση, ο μεγάλος της στόχος είναι να πετύχει την μείωση των ποινών που επιβλήθηκαν στους ποδοσφαιριστές της (Σταμάτης Καντιμοίρης, Αμανατίδης) και όχι να δημιουργήσει πρόβλημα στον πρωταθλητή μιας και έτσι και αλλιώς τα παιχνίδια των μπαράζ έχουν οριστεί κανονικά. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΣΧΕΤΙΚΟΣ
ΣΧΕΤΙΚΟΣ
9 years ago

ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΤΟΠΡΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ Η ΕΛΑΦΑΡΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ.ΜΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΤΟΠΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ,ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΡΟΔΟΣ ΟΛΕ !!!

asxetos
asxetos
9 years ago

αν και τα ονοματα μας δεν συναδουν θα συμφωνησω απολυτα με τον προλαλησαντα….ας το δοκιμασουν μια φορα οργανωμενοι και οχι απο αναγκη επειδη δεν βρηκαν τα λεφτα και μετα βλεπουμε….