Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έκανε περίπατο ο Φοίβος

Έκανε περίπατο ο Φοίβος

0
foivos_endekada
Dodekanisos
Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε ο Φοίβος Κρεμαστής από την Παστίδα, όπου επικράτησε του Αστέρα με το εντυπωσιακό 5-0 για την 31η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας. Οι παίκτες του Γιώργου Σάββενα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους για να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο, αφού ανέλαβαν από την αρχή τα «ηνία» του αγώνα και ανεβάζοντας «στροφές» στην επανάληψη, έφτασαν στην ευρεία επικράτηση.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Λευτέρης Δράκος που πέτυχε τέσσερα τέρματα, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον Φοίβο στη νίκη. Ο επιθετικός του συγκροτήματος της Κρεμαστής ήταν αυτός που «άνοιξε» το δρόμο για την επικράτηση, σκοράροντας στο 35’ με σουτ, με το 0-1 να είναι και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη ο Δημητρόπουλος έκανε νωρίς το 0-2 (50’) με πλασέ και από εκεί και πέρα ο Λευτέρης Δράκος πήρε και πάλι το…όπλο του, «πυροβολώντας» την αντίπαλη εστία τρεις φορές. Στο 62’ σημείωσε το 0-3, δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε με πλασέ το 0-4, ενώ στο 80’ «έγραψε» με σουτ το τελικό 0-5.
*Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του κ. Κυρίτση (Λάζος, Χαροκόπος).
Αστέρας Παστίδας: Κυζάλας, Καλαγρής (54’ Καλημέρης), Χαριτάκης, Κ. Σαββάκης, Μακρυδημήτρης, Καψαλάκης, Κιλασίν, Παπαχριστοδούλου, Καλαιτζίδης (84’ Τσακαλίδης), Α. Σαββάκης, Αγγελόπουλος
Φοίβος Κρεμαστής: Πεταυράκης, Βασιλείου (46’ Δημητρόπουλος), Ντόστι, Τσουβαλάς, Χριστοδούλου (67’ Φτάκλας), Π. Δράκος, Ορφανίδης, Στρατής, Λ. Δράκος, Μπούτσκα, Κουδούνης (55’ Τομάν)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments