Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Άξιοι συγχαρητηρίων οι μικροί»

«Άξιοι συγχαρητηρίων οι μικροί»

0
manousoglou_theodorou
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Απόλυτα ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν οι ενωσιακοί προπονητές κ. Θεόδωρος Θεοδώρου και Γιάννης Μανούσογλου, από την παρουσία των ομάδων Παίδων και Νέων της 10ης περιφέρειας στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διεξήχθη στη Χαλκιδική. Το News12.gr επικοινώνησε με τους δύο προπονητές, οι οποίοι σχολίασαν την επιτυχημένη πορεία των Μικτών μας ομάδων. Αναλυτικά τα όσα μας είπαν:
Θεόδωρος Θεοδώρου (προπονητής Νέων): «Και οι δύο ομάδες μας είχαν μια θαυμάσια παρουσία στον θεσμό. Η πορεία τους ήταν εξαιρετική, ενώ στην ημιτελική φάση στάθηκαν πολύ καλά, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισαν. Τα παιδιά είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα της απόστασης και του «δεσίματος» που ήταν δύσκολο, αφού οι παίκτες μας κατάγονται από διαφορετικά νησιά. Αυτό που θέλω να πω για την ομάδα Νέων, είναι ότι στον τελικό της 7ης Μαΐου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν την πρωτιά».
Γιάννης Μανούσογλου (προπονητής Παίδων): «Τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια, παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν κυρίως με τον σχηματισμό της ομάδας και τον συντονισμό λόγω των αποστάσεων. Στον ημιτελικό αντιμετωπίσαμε μια δυνατή ομάδα όπως είναι η 1η περιφέρεια και κάναμε λάθη που δυστυχώς τα πληρώσαμε. Στόχος μας εξαρχής ήταν η συμμετοχή μας στην τετράδα του θεσμού, κάτι που καταφέραμε. Από εκεί και πέρα πήγαμε στη Χαλκιδική με σκοπό να διασκεδάσουμε τους αγώνες και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά της Μικτής και να είστε σίγουροι ότι κάποια από αυτά στο μέλλον θα επανδρώσουν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments