Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κυρίαρχος ο Ηρακλής Μ.

Κυρίαρχος ο Ηρακλής Μ.

0
iraklis_asteras1
Dodekanisos
Κρεμαστή: Οικονομικά και μόνο επηρεάστηκε ο Ηρακλής Μ,από την τιμωρία της έδρας του. Έκοψε μόλις δεκατρία (13) εισιτήρια. Αγωνιστικά δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεπεράσει την αντίσταση του καταδικασμένου Ορφέα και να πετύχει μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα που τον διατηρεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η εικόνα
Οι αντίπαλοι έπαιζαν για ο γόητρο. Ο Ηρακλής που ποιοτικά είναι καλύτερος του Ορφέα, κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Πέτυχε νωρίς δύο γκολ και στη συνέχεια έριξε ρυθμούς, ωσότου τον προκαλέσει ο Ορφέας με το γκολ που μείωσε τη διαφορά. Αυτομάτως οι τυπικά γηπεδούχοι πίεσαν, δημιούργησαν φάσεις πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα. Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Μανολάς, έδωσε χρόνο σε νέους ποδοσφαιριστές, όπως οι Παπακωσνταντής Μ και Κούρος Μ.
Φάσεις- γκολ
10′ Ο Χειμωνέττος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Καστρουνή και με πλάσε έστειλε πρώτα την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του Μπούζι 1-0.
31΄ Δεύτερο γκολ για τον Ηρακλή με σκόρερ το Καστρουνή.  Και αυτό το γκολ προήρθε από ομαδική συνεργασία των  γηπεδούχων με τον Μακρή να είναι ο παίκτης που έδωσε την τελική πάσα 2-0.
55΄Ο Ορφέας μείωσε στο σκορ από στημένη φάση.  Το φάουλ εκτέλεσε απευθείας ο Κουλουριώτης 2-1
77΄ Καλή στιγμή για τον Ηρακλή να τελειώσει το παιχνίδι. Ο Λορέντζος ξέφυγε από αριστερά, μπήκε στη περιοχή, πλάσαρε το Μπούζι, όμως έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
80΄ Από μπαλιά του νεαρού Παπακωνσταντή Μ, ο Μακρής πλάσαρε  ιδανικά το Μπούζι για να πετύχει το τελικό 3-1
88΄ Μεγάλη ευκαιρία να συνδυάσει ο νεαρός Παπακωνσταντής Μ, την πρώτη του παρουσία με την ανδρική ομάδα του Ηρακλή με γκολ. Δέχτηκε την πάσα του Μακρή, πλάσαρε τον εξερχόμενο Μπούζι, όμως η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.
Οι καλύτεροι
Από τον Ηρακλή ξεχώρισαν οι Λορέντζος, Τσούφιος, Μακρής, Παπακωνσταντής Μ για το διάστημα που αγωνίστηκε . Από τον Ορφέα άρεσαν οι Ροδίτης, Μανάκης
Διαιτησία
Εύκολο  έργο είχε το τρίο των Μπερδεμπέ, Βουτσά και  Ατσικνούδα.
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής: Κοσμάς, Λορέντζος,Παπακωνσταντής Κ (62’ Παπακωνσταντής Μ), Τσούφιος,Λενιού, Γιωργαρέλης (56΄Γιακουμάρος Ρ), Καστρουνής, Χειμωνέττος (68΄Κούρος Μ), Μακρής, Μαυρής, Μπιλιάς
Ορφέα: Μπούζι, Γκιόκας, Λεβέντης, Σαϊμίρ, Χριστόπουλος (76΄Μυριαλλής), Αστυπαλίτης( 71΄Χρυσοβέργης), Κουλουριώτης, Μανάκης, Ροδίτης, Πολυχρόνης(73’ Πλύγκος).Τσίκκης
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments