Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Είναι στενάχωρο για όλους μας”

“Είναι στενάχωρο για όλους μας”

0
Dodekanisos

Την απογοήτευση του για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα διακόπηκε, εξέφρασε μέσω δηλώσεων του στο news12 ο προπονητής του Διγενή Κοσκινού Παναγιώτης Μπεκιάρης. Ο ίδιος μεταξύ άλλων, επεσήμανε τα ακόλουθα:

“Ήταν κάτι αναγκαίο από την πλευρά της κυβέρνησης και από τη στιγμή που το αποφάσισε εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα προτιμούσα να είχαμε τοπικά lockdownσε περιοχές με επιβαρυμένο επιδημιολογικό τοπίο. Είναι στενάχωρο για όλους. Παίξαμε μόνο τρεις αγωνιστικές και το πρωτάθλημα σταμάτησε σε μια περίοδο όπου όλες οι ομάδες περίμεναν και άλλους παίκτες μετά το κλείσιμο των ξενοδοχείων”.

Μιλώντας για τη συνέχεια, ο τεχνικός του Διγενή τόνισε τα ακόλουθα:
“Το καλό σενάριο είναι να επιστρέψουμε σε τρεις εβδομάδες, να κάνουμε προετοιμασία και να επιστρέψουμε στην ενεργό δράση από τον Ιανουάριο του 2021. Δεν ξέρω βέβαια αν θα γίνει έτσι. Έχουμε ένα περιθώριο μέχρι και δυο μήνες να πάμε πίσω. Από εκεί και πέρα θα αρχίσουν να πιέζουν και τα χρονικά περιθώρια και θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα”.

Προπονήσεις με τηλεδιάσκεψη
Από εκεί και πέρα, η επόμενη ημέρα του Διγενή, περιλαμβάνει τρεις φορές την εβδομάδα προπόνηση για όλους τους παίκτες με τη μορφή όμως τηλεδιάσκεψης όπου θα συμμετέχει και ο γυμναστής της ομάδας ο οποίος θα δίνει και το σχετικό ασκησιολόγιο. Στις υπόλοιπες ημέρες οι παίκτες θα κάνουν μόνοι τους αερόβια προπόνηση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments