Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολιάς: “Δύσκολη η επανεκκίνηση μέσα στο 2020”

Πολιάς: “Δύσκολη η επανεκκίνηση μέσα στο 2020”

0
Dodekanisos

Απαισιόδοξος για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μέσα στο 2020, είναι και ο τεχνικός του Φοίβου Κρεμαστής Μιχάλης Πολιάς, σύμφωνα με δηλώσεις του στην “Αθλητική Ροδιακή”, με αφορμή τη νέα καραντίνα που μπήκε από χθες και η περιοχή μας, όπως φυσικά και ολόκληρη η Ελλάδα. Ο νεαρός τεχνικός, τόνισε τα ακόλουθα:
“Θεωρώ ότι δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα πριν από τον Ιανουάριο. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι το πως θα μπορέσουμε να φέρουμε τους παίκτες σε μια καλή κατάσταση τόσο αγωνιστική όσο και ψυχολογική. Είναι κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Κανείς δεν είναι σε θέση να πει συγκεκριμένα πράγματα. Μόνο ο Θεός ξέρει”.

Ο Μιχάλης Πολιάς σχολιάζοντας το αν θα υπήρχε ένα ενδεχόμενο να συνεχιστεί η όποια δραστηριότητα με την πιο αυστηρή και σχολαστική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, τόνισε τα ακόλουθα:
“Δεν θα μπορούσε το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα να ανταπεξέλθει σε τέτοια μέτρα. Βλέπουμε ότι ακόμα και στις επαγγελματικές κατηγορίες, μόνο η Super League είναι εφικτό να το κάνει. Από την στιγμή που κλείνει όλη η χώρα λοιπόν, το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments