Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Οι εφοριακοί της Ρόδου διέπρεψαν στο γήπεδο!

Οι εφοριακοί της Ρόδου διέπρεψαν στο γήπεδο!

0
Dodekanisos

Την 1η θέση στο πανελλήνιο τουρνουά Εφοριακών 5Χ5 της Χαλκίδας κατέκτησε η ομάδα της ΔΟΥ Ρόδου! Η Ροδίτικη ομάδα, έκανε την διαφορά και κατάφερε δίκαια να κατακτήσει την 1η θέση της διοργάνωσης, παίζοντας το καλύτερο και πιο ουσιαστικό ποδόσφαιρο από τους υπόλοιπους.

Η επιτυχία αυτή συνοδεύτηκε και από την απόφαση να διεξαχθεί το επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα (το Μάιο του 2018) στη Ρόδο. Θα είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για το νησί μας μιας και αναμένονται να έρθουν περίπου 300 άτομα απ’ όλη την Ελλάδα. Η σχετική πρόταση για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος στο «σμαραγδένιο νησί», έγινε από τον πρόεδρο των Εφοριακών Υπαλλήλων του νομού μας Θεοδόση Στεφανάκη που από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο θεσμός αποτελεί έναν από τους πιο δραστήριου συντελεστές.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τους αγώνες της Χαλκίδας η τελική κατάταξη της διοργάνωσης είναι:
1η θέση: Εφοριακοί Δωδεκανήσου
2η θέση: Εφοριακοί ΠΟΕ – ΔΥΟ (Ομοσπονδία)
3η θέση: Εφοριακοί Θεσσαλονίκης
4η θέση: Εφοριακοί Βοιωτίας – Εύβοιας
5η θέση: Εφοριακοί Αττικής

Συμμετείχαν ακόμα ομάδες Εφοριακών από την Κέρκυρα, τα Γιάννινα, την Αργολίδα – Κορινθία και τη Μεσσηνία – Λακωνία.

Τα αποτελέσματα των αγώνων είναι τα ακόλουθα:
Δωδεκάνησα – Θεσσαλονίκη 2 – 1
Αττική/Κυκλάδες – Δωδεκάνησα 1 – 4
Δωδεκάνησα – Κέρκυρα 5 – 2
Στον τελικό, η ΔΟΥ Ρόδου αντιμετώπισε τη Μικτή ομάδα της Ομοσπονδίας την οποία κέρδισε με 2 – 0 και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Η αποστολή αποτελούνταν από τους ακόλουθους εφοριακούς της περιοχής μας:
Βασίλης Αναγνωστίδης, Κώστας Ανδριανάκος, Κυριάκος Γεωργάς, Αναστάσιος Γιώργου, Σάββας Διακαναστάσης, Μιχάλης Ευσταθίου,, Παναγιώτης Μπεκιάρης, Μιχάλης Παμπίδης, Θεοδοσής Στεφανάκης, Νίκος Καλογερόπουλος, Διαμαντής Στασινός.
Την ομάδα μας συνόδευσε ο εφοριακός Νίκος Παπαχρήστος («πρόεδρος») ο οποίος είχε χρέη προπονητή. Ο κ. Παπαχρήστος είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διαιτητής ποδοσφαίρου).

Σκόρερ της ΔΟΥ Ρόδου
1. Τάσος Γιώργου 6 γκολ
2. Σάββας Διακαναστάσης 6 γκολ
3. Μιχάλης Ευσταθίου 1 γκολ

Διάφορα παραλειπόμενα
-Οι υπάλληλοι – ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ρόδου, Τάκης Μπεκιάρης και Τάσος Γιώργου, κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην Μικτή ομάδα της Ομοσπονδίας σε πανελλήνιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες που θα γίνουν προσεχώς.
-Αρχηγός της αποστολής ήταν ο πρόεδρος των Εφοριακών υπαλλήλων Θεοδόσης Στεφανάκης και ο προϊστάμενος (έφορος) της ΔΟΥ Ρόδου κ. Νίκος Καλογερόπουλος.
-Τα προηγούμενα πανελλήνια πρωταθλήματα είχαν διεξαχθεί στις πόλεις της Πτολεμαίδας, Ναυπλίου και Σερρών.
-Το πανελλήνιο τουρνουά αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό σύσφιγξης σχέσεων και αθλητικού ιδεώδους από εργαζόμενους απ’ όλη την Ελλάδα και πραγματοποιείται με τη φροντίδα του πολιτιστικού τμήματος της Ομοσπονδίας Εφοριακών.
-Διαιτητές του τοπικού Συνδέσμου Εύβοιας έδωσαν το παρών στην εκδήλωση ενώ παιχνίδι του τουρνουά διαιτήτευσε ο καθηγητής διαιτησίας FIFA, κ. Περικλής Βασιλάκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments