Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Εύκολα πέρασμα του Αστέρα από τη Μαλώνα

Εύκολα πέρασμα του Αστέρα από τη Μαλώνα

0
Dodekanisos

Καλύτερος ο Αστέρας Μασσάρων, δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει από την έδρα του γειτονικού Αγίου Γεωργίου Μαλώνας τον οποίο και κέρδισε με 3 – 0. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ισοπαλία στο Ευκλής – Πολύστρατος, άυξησε τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες του και προελαύνει στην κορυγφή της βαθμολογίας του ομίλου του.

Και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας ήταν η ομάδα που έλεγξε το παιχνίδι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκαναν οι παίκτες των γηπεδούχων. Ο Αστέρας μπήκε φουριόζος και στα δυο ημίχρονα και κατάφερε να “καθαρίσει” τον αγώνα, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του.

Στο 8′ ο Λ. Πλαγγέντης έκανε το 0 – 1 και στο 54′ ο Κοτσίκος πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του (0 -2). Στο 68′ ο Αλιάϊ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Μαυρουδής, Λάζος).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος, Κουτσουμπάρης, Λάμπρου (62′ Σκορδάς), Παρδαλού (81′ Κόπελος), Γερακούδης, Χατζηνικόλας, Γιωργάς, Αφαντενός, Χατζηνικόλας, Κακούλης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Μαρίνοβ (83′ Κώστας), Πέθακας, Ζωάννου, Κιλασίν, Πονιάς, Δημητριάδης (49′ Φωταράς), Χατζηνικόλας (64′ Χατζημανώλης), Κοτσίκος, Λ. Πλαγγέντης, Αλιάϊ, Γ. Πλαγγέντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments