Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Κάλπασε” ο Ηρακλής Λάρδου

“Κάλπασε” ο Ηρακλής Λάρδου

0
Dodekanisos

Νέα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, πανηγύρισε ο Ηρακλής Λάρδου, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με σκορ (2-0) του Απόλλωνα Απολλώνων.

Οι παίκτες του Γιώργου Σταυριανού, ήταν καλύτεροι από αυτούς του Απόλλωνα και δίκαια έφτασαν σε αυτήν την επικράτηση. Μόλις στο 3′ έπειτα από κόρνερ του Μπεννούρ, ο Συμεωνίδης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή. Στο 28′ ο Μπεννούρ βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε. Ο Ηρακλής πίεσε για το δεύτερο γκολ και κατάφερε να το πετύχει στο 88′ όταν και πάλι μετά από κόρνερ του πολύ καλού Μπεννούρ, ο Λίτσι με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό (2-0).

Συνθέσεις:

HΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καντιμοίρης, Δήμπαλης, Καλοπήτας, Ευαγγελίδης (46′ Λίτσι), Μπραχούς (75′ Καμμάς Μ), Συμεωνίδης, Φάκκας, Καμμάς Α, Μουστάκας (46′ Χάσα), Μπεννούρ, Χαρίτος (88′ Μπάρδο).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΩΝ: Σεντονάς Σ, Ζουρούδης, Δάσσιος, Διακοβασιλείου, Πλάτσης (80′ Μπαϊράμης), Κωνσταντάκης (46′ Πονήρης), Μακαρούνας (60′ Καλαμαράς), Καραμανώλης, Σακαρέλης, Τσακμακίδης, Σεντονάς Φ (75′ Κυριαζής).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments