Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Χριστουγεννιάτικη … γκέλα

Χριστουγεννιάτικη … γκέλα

0
Dodekanisos

Την ευκαιρία να ανέβει περίσσοτερο στην βαθμολογία έχασε η Ρόδος, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον Ιωνικό στο Δημοτικό στάδιο.

Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι καθ΄όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν την υπεροχή, όμως δε κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Η Ρόδος ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά στο 6′ όταν μετά από σέντρα του Παβίσεβιτς, ο Μπανγκουρά έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας Κουρεπίνης απέκρουσε με διπλή προσπάθεια. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως άλλη ευκαιρία, με τον Ιωνικό να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Παναγόπουλου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Η Ρόδος συνέχισε να έχει την κατοχή, όμως δεν έβρισκε την τελική πάσα ώστε να μπει στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Τα “ελάφια” έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πανηγυρίσουν το τρίποντο, όταν στο 88′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Μκρτσιάν, ο Πινδώνης από κοντά δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Με αυτήν την ισοπαλία η Ρόδος ανεβαίνει στους 15 βαθμούς.

Συνθέσεις: 

ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Καντιμοίρης (53′ Αποστόλου), Μκρτσιάν, Δαβρής, Αυγενικού, Μίνγκας (53΄Ιμεραλιλάι), Πινδώνης, Λέκκας (76′ Ευγενικός), Μπανγκούρα (65΄Πότσι), Παβίσεβιτς.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Χριστόπουλος, Δημακάκος, Νικολέτος (Μπάτσι), Κορνέτος, Κωστούλας, Παγκοσιάν, Κουρούμα, Πλάκας, Γεωργόπουλος (85′ Παντελίδης), Καλτσάς (88′ Ζαγοριανός).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments