Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Έσωσε την παρτίδα” ο Νηρέας

“Έσωσε την παρτίδα” ο Νηρέας

0
Dodekanisos

Με δύο γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά ο Νηρέας απέσπασε ισοπαλία (2-2) από τον Ακουσίλαο Φανών.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Ζουρούδη ήταν πιο καλοί από τον Νηρέα, όμως η αμυντική τους αδράνεια στα τελευταία λεπτά του παχνιδιού, τους στέρησε τη νίκη. Στο 36′ ο Ακουσίλαος κατάφερε να προηγηθεί, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοκκάρη, ο Παπακωνσταντίνου με φοβερό ανάποδο ψαλίδι στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Νηρέας έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρήσει, όταν το σουτ του Παπανικολάου, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Ακουσίλαος μπήκε δυνατά και στο 69′ πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Παπακωνσταντίνου έκανε την παράλληλη πάσα στον Τσαλίκη και αυτός με υπέροχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Κοντογιάννη. Η απάντηση του Νηρέα ήρθε στο 76′ με το σουτ του Ραφτόπουλου να καταλήγει και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 89′ ο Καραμολέγκος, ανέτρεψε τον Μάτση και ο διαιτητής Τσοπανάκης, υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Για την συγκεκριμένη απόφαση διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι του Ακουσίλαου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ραφτόπουλος, ο οποίος μείωσε σε (1-2). Το τελικό (2-2) διαμόρφωσε στο 94′ ο Κουτρούλης με κοντινή κεφαλιά.

Συνθέσεις:

AΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αξιώτης, Θεοδοσίου, Καραμολέγκος, Κοκκάρης, Αρφαράς, Κρητικός, Κώστας, Ατσίδης (89′ Ζώτα), Παπακωνσταντίνου (90′ Χατζηδημητρίου), Γιορδαμνής (71′ Σάββας), Τσαλίκης (82′ Σέντης).

ΝΗΡΕΑΣ: Κοντογιάννης, Καβάζης, Καρίνος, Ζούρδης (66′ Μόσχου), Μοσκιού, Κυριακάκης, Παπανικολάου, Συνάνης, Μάτσης, Κουτρούλης, Ραφτόπουλος

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments